16.7.2016

Vesipuisto Jukupark

Kesäpäivää vietimme Kaljoella Jukuparkissa. Ensin kyllä kävimme katsomassa merta ja se oli kovin kylmän tuulinen, kun kävimme horisonttiin katselemassa ennen vesipuistopäivää. Vesipuistoon pääsee alle 4-vuotiaat ilmaiseksi ja muiden lippu oli 21€. Neljä vuotiaalle oli lasten allas, jossa oli kaksi kivaa pientä likumäkeä ja lisäksi löytyi pomppulinnoja eri muodoissa. Mukana oli veljeni 8-vuotias poika, joka osaa uida ja sukeltaa, joten hänelle oli tekemistä mielestäni enemmänkin vesiliukumäki kohteissa, joita löytyy kahdesta kohtaan aluetta. Nälän koittaessa oli tarjolla suolaista ihan kohtuu hinnoin. Jonot vain olivat pitkät, mikä nyt ehkä pienenä miinuksena mainittakoon. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja edullista. Paninin sai juoman kera 7,5 € ja makkararanskalaiset 4,50€.

Kalajoki on kaunis kesällä, joten sitä suosittelen kaikille. Tänne olen laittanut postausta viime vuoden loma-asuntomessuista, jotka olivat Kalajoella.
3 kommenttia:

 1. Kivannäköinen paikka! Meiltä päin tuo on vähän kaukana, kun ei muuten ole mitään syytä (esim. sukulaisia) liikkua Kalajoella päin. Heh, toisaalta emme ole käyneet esim. Serenassa ollenkaan, joka sinällään olisi meitä lähellä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä päivä meni hyvin,kun oli lämmin ja aurinko jaksoi paistaa.Aikuisille lähinnä vahtimista ja varpaiden liottelua.En oikein uskaltanut liukumäkiin.

   Poista
 2. Tää on kiva paikka ja varsinkin näillä hellepäivillä :) Aurinkoisia kesä päiviä <3

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com