2.11.2018

Juhlapyhän tarjoilulehdotus -raikas hedelmäjuustosalaatti

Juhlapyhänä tarjoiluehdotus on hedelmäjuustosalaatti. Juustot voit valita makusi mukaan esim. siten, että toinen on sellainen mieto ja toisessa sitten enemmän makua. Salaattia voi syödä kahtena päivänäkin peräkkäin jälkiruokana, kahvipöydässä tai iltatarjoiluna. Salaatti on nopea tehdä ja se on myös ruokaisa, kun siihen tulee juustoja, Serkkuni tekee tätä salaattia myös lasten synttäreille ja mikä ettei sopisi tilaisuuten kuin tilaisuuteen. 

Tänään illalla söimme tätä salaattia ja olen sitä mieltä, että kaunis astia on myös jo puoli ruokaa. Olen ihastunut näihin Pentikin uusiin Kallio-sarjan kulhoihin, jotka sain blogiyhteistyön merkeissä. Sarja on myös hyvä lahjaidea, kun tuo joulu alkaa kolkuttelemaan. 



Hedelmäjuustosalaatti (4 hengelle)

1 prk hedelmäcoctailpurkki
1 prk mandariinilohkoja (tai tuoreita)
2 omenaa
viinirypäleitä (tai banaania)
100 g kermajuustokuutiota esim. Gouda
100g sinileima Emmentalia

Sekoita kulhossa hedelmät ja pilkottu juusto keskenään. Ripottele päälle sinihomejuustomuruja tai annosten päälle, jos ei tykkää sinihomejuustosta.


 Tänään illan pimeyttä olen häätänyt syttyttämällä joka puolelle kynttilöitä palamaan. Täytyy kyllä sanoa, että tuolta ihanasta lomakohteesta Miamista, kun palaa tänne pimeään talviaikaan, niin jet lagin lisäksi vastassa on tämä jäätävä pimeys. Siihen auttaa tämä kynttiläaika, ja hyvät valaistukset kotona. Huomenna on Halloween- koristeiden laittoa ja kokkaamme jotain hyvää pienen apulaiseni kanssa. Amerikasta tuodut Halloween- tikkarit otetaan myös esille. 

Keittiö -ja sisustustuotteita on nyt hyvässä alennuksessa täällä ja täällä jouluun saakka. Jos tykkäät skandinaavisesta sisustuksesta, niin Madam Stoltz on tanskalainen brändi ja sen tuotteet ovat kauniin yksinkertaisia ja niissä on vaikutteita Intiasta. Stolzin tuotteet ovat alennuksessa verkkokaupassa, kannattaa käydä kurkkaamassa täällä, jos haluat piristystä kotiin.

                                                                                                 `affiliate mainos



                                     Miten sinä tarjoilet juhlapyhänä?

6 kommenttia:

  1. Ihana salaatti!
    Mukavaa Pyhäinpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sellainen joka tilaisuuteen sopiva esim. jälkkärinä tai muuten. Kevyttä sopivasti, vaikka siinä juustoa onkin.

      Poista
  2. Liisan kotona4.11.2018 klo 18.03

    Kivan näköiset nuo Pentikin kulhot. Usein juhlapyhinä teen jotain hirvestä. Sitä ei tule kuitenkaan meillä laitettua arkisin. Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käristys on hirvestä aivan parasta. Tykkään tosi paljon noista Pentikin kulhoista. Täytyy vielä hankkia niitä lisää, kun niin hyvälle maistuu ruoka niistä.

      Poista
  3. Hedelmäsalaatti on kaikkien mieleen ja juustolla höystettynä jokainen saa omanlaisensa suosikin.=)
    Meillä olikin sekä lauantaina että sunnuntaina ravintolapäivät.
    Ihanaa hemmottelua siis!
    Vietimme ystävän yllätys syntymäpäiviä ja saimme myös ystäviä pitkän ajan takaa tänne, joten ravintolaillalliset olivat juuri sopivat. =)

    Marraskuun lempeitä päiviä sinne! <3

    VastaaPoista
  4. Onpa hyvä idea lisätä juustoa hedelmäsalaattiin! Olen juustojen ylin ystävä, joten miksen itsekin kokeilisi. Ja onpa kauniit nuo Pentikin kulhot, heillä kyllä kivoja tuotteita ja kaikkea kaunista. :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com