23.11.2018

Vegaaniruokaa soijasuikaleista

Vegaaniruokaan sopii valmiit soijasuikaleet erinomaisesti. Soiijasuikaleet oli positiivinen makuyllätys koekeittiössäni, kun olen nyt halunnut kokeilla uusia vegaanisia reseptejä. Soija on itsellä vähän käytetty raaka-aine ja marketin hyllystä nappasin tämän valmiin soijasuikalepaketin. Keitin täysjyväriisin ensin, paistoin kevyesti pannulla soijasuikaleet ja yhdistin siihen lopuksi keitetyn riisin. Pannun yhteen reunaan laitoin pilkottua tomaattia lämpiämään ja niiden päälle lisäsin lopuksi homejuustoa (toki käy mikä juusto tahansa). Soijasuikaleissa oli mausteena valmiiksi sitruunaa, joten ripaus suolaa vain lämmityksen loppuvaiheessa riittää. Luomuporkkanaraasteen tein itse lisukkeeksi ja pilkoin tuorekurkkua myös.  Näin syntyi nopea soijasuikaleriisiateria, joka voi olla vaikka viikonlopuna kevennetty ateria lauantaina päivällä tai toimii myös arkena.




Ruokajuomana meillä on välillä kotimehua, jonka olen tehnyt meidän pihan viinimarjoista. Kauniit astiat ovat myös tärkeitä; ruoka maistuu niistä jopa paremmalle. 



Makuja kauppa tarjoaa Black Fridayna -20%:n alennuksen
kaikista tuotteista täällä, maintse kassalla alennuskoodi BLACK18 .
Tarjous on voimassa sunnuntaihin saakka. 



* affiliate- mainoslinkki


Onko soija sinun keittiössä tuttu raaka-aine?




5 kommenttia:

  1. Oi, ja iso NAM!
    Homejuusto maustaa varmasti mukavasti vielä ateriaa. =)

    Mukavaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä maukas ja soijassa oli mausteena valmiina sitruunaa myös. Soijaa aion opetella enemmänkin käyttämään ruoanlaitossa.Härkis-ruokia on tullut tehtyä, niitä ei taida olla teillä siellä Espanjassa?

      Poista
  2. Minun vatsani ei siedä soijaa kunnolla, joten mielelläni en sitä syö. Olen testannut härkistä ja se oli mielestäni maukas vaihtoehto lihalle.
    Herkullisen näköistä ruokaa olet tehnyt!

    VastaaPoista
  3. Todella herkullisen näköinen annos, nam :)Kauniisti kuvattu myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula. Haastellisia on ruoat kuvata.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com