5.1.2019

Mitä sain lahjaksi- kosmetiikkaa

Kosmetiikkalahjoina sain mieluisia juttuja: Nyx meikkipaletti, jossa oli juuri niin ihania sävyjä luomiin, kulmiin ja poskipäihin. Kivalla minisiveltimellä (Sam & Nic) saa hyvin viimeisteltyä highlightia poskille. Niihin olen ihastunut jo tässä Amerikasta saamallani Cliniquen highlight-puikolla. Highligh tuo nimensä mukaan hehkua kasvoille ja ovat korostuspuutereita.

Ihailen hyvin laitettuja ja luonnollisia kulmakarvoja. Täydelliset kulmakarvat oli etsinnässä  ja niihin löysinkin hyvät vinkit täältä blogista. Kauniit ja laitetut kulmat tuovat raikkautta ja ryhtiä kasvoihin; ja siksi yritän päivittäin kiinnittää huomion aamulla laittamalla ne ojennukseen. Tässä Nyxin paletissa on myös kulmiin hyvät värit, eli lähellä omaa hiusten väriäni.
Silmänympäryksille olen nyt testannut tätä Kocostarin naamioita, joita pidetään n. 15 minuuttia silmän alaluomilla. Omat luomet olivat naamion jälkeen hyvän tuntuiset, kimmoisat ja kosteat. Naamio oli oikein tehokas, kun minulla on usein talvella kuiva iho. Seerumia käytän muuten kasvoilla näin talviaikaan päivävoiteen alla jatkuvasti. Iho ei ole kuivanut tänä talvena ollenkaan, ja luulen, että Lumenen seerumi on auttanut sekä myös hyvät kasvovoiteet. 


Omat tyttäret ovat onneksi kovin kiinnostuneita näistä edellä mainituista asioista ja saankin heiltä hyvin vinkkejä ongelmiini. Sen vuoksi myös joululahjani sisältöjä he olivat osaanneet valita, jotka ovat sopivia. Meikit, ihonhoito, tyyli- ja kauneustrendit, kynnet, hiukset ja hyvinnvointi ovat meille naisille aina merkittäviä asioita, joista haluamme olla perillä. 

Kävin alennusmyynneissä kyläilyreissullani ja löysin Hemtexiltä kauniita kynttiläpurkkeja, joista tuossa kuvassa onkin tuo kaunis vaaleanpunainen kultatupsuinen purkki ja lisäksi samaan sävyyn sopivia lasipurkkeja sekä pienempiä kynttilöitä. Hemtexillä oli paljon alennuksia myös tekstiileistä, jos haluat käydä verkkokaupassa tai myymälässä katsomassa. Ostin myös vaatteita reilummassa koossa eskarilaiselle, koska niihin oli myös hyvät alennukset Lindexillä (klik).  

Vinkkaan myös näistä kosmetiikka Bette Boxeista, joka  tulee pakettina postin kautta kotiin kerran kuukaudessa. Mikä tässä paketissa on hyvää, niin saa vaivattomasti tarvitsemaansa kosmetiikkaa kotiin suoraan. Tuotteet ovat laadukkaita ja esim. keväällä on tulossa Lumenen tuotteita Bette Boxin valikoimiin. Helmikuussa oli hiukset aiheena boxin sisällössä. Täällä voit tutustua tähän Bette Boxiin.


Mikä on sinun tärkein kosmetiikkatuotteesi?

6 kommenttia:

 1. Minä rakasta erilaisia ihon puhdistuaineita, naamioita ja kuorinta-aineita. Seerumeista olen saanut apua ihon ongelma-alueille. Ihania lahjoja olet saanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihon puhdistus on tärkeää,että se vastaanottaa myös hoitavat voiteet.Naamiot on myös itsellä käytössä ja yritän kerran viikossa kuorinnankin tehdä.Uudet tuotteet innostavat aina kauneudenhoidossa.

   Poista
 2. Tärkein on meikkivoide. Nuo silmäympärysnaamiot ovat hyviä, itselläkin on niitä kotona. Hyvää yötä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään yli kaiken Lumenen meikkivoiteesta,se levittyy helposti eikä ole liian paksua!Hyvää yötä😍

   Poista
 3. Olen ihastunut luonnonkosmetiikkaan ja etenkin erilaisiin öljyihin, tekevät hyvää kuivalle iholleni.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Öljyt ovat itselle uusi tuttavuus,o kohan sulla ollut niistä blogissa juttua?

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com