8.1.2019

Virtaa ja vastustuskykyä vitamiineista - puhtaasti Artic Pure

Artic pure -vitamiinit ovat olleet kokeilussa itselläni tässä talvella. Sain nämä blogiyhteistyönä kokeiltavaksi ja arvostan tuotteiden kotimaisuutta ja puhtautta. Nyt, kun olen näitä testannut ja kokenut saavani näistä hyötyä omaan terveyteen ja flunssat ovat nyt pysyneet poissa, vaikka joulun aikaan oikein flunssa-aalto oli päällä.

Sairastin neljä flunssaa elokuusta marraskuuhun ja sen vuoksi olen kokeillut apuja vitamiineistä: sinkistä ja d-vitamiinista. Lisäksi läääkekuurin jälkeen söin kuurina Artic Puren Vahvaa maitohappobakteeria, koska antibioottikuuri laittaa elimistön pitkäksi aikaa sekaisi (jopa kolme vuotta). Tavallista maitohappobakteeria syön säännöllisesti ylläpitääkseni suolistossa hyvien bakteerien toimintaa. Se myös vahvistaa naisilla luustoa ja niveliä.
Varmaan tässä vaiheessa saan koputtaa puuta, mutta joulu meni ilman flunssia, vaikka lähipiirissä oli koviakin flunssatapauksia liikkeellä. Järkyttävät yskät ja äänen menetykset olivat isälläni ja siskollani pitkän aikaa ja on edelleenkin. Artic Puren tuotteissa arvostan niiden kotimaisuutta, puhtautta, lisäaineettomuutta ja muita väriaineita. Olen kokenut saavani näistä hyöytyä ja voin suositella näitä myös muille. 


D- vitamiinia emme saa tarpeeksi vuoden pimeinä aikoina, joten sitä suositellaan otettavaksi myös purkista talviaikana. D-vitamiinia saa siis auringosta ja meillä sitä ei riitä tarpeeksi pimeän talviajan vuoksi. Artic Puren D-vitamiini on kasviperäinen valmiste ja siinä ei ole lisäaineita eikä mitään väriaineita. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmää. Lisäksi se edistää luuston, hampaiden ja lihasten toimintaa. 

Sinkistä sanotaan, että se edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja  siksi sitä suositellan myös flunssan ehkäisyyn. Sinkistä on myös hyötyä iholle, hiuksille ja kynsille sekä näölle. Artic Pure sinkki on gluteeniton ja laktoositon ja sopii myös vegaaneille. Hyvinvoinnin tavaratalo antaa Artic Pure -tuotteille nyt ilmaisen toimituksen!

Kotona on hyvä pestä kädet kotiin tullessa ja huolehtia käsidesin käytöstä ennen ruokailua. Tutkimuksen mukaan käsidesistä on ihan oikeasti hyötyä, kun sitä käyttää. Minulla on mukana käsilaukussa pieni purkki käsidesiä ja onneksi ravintoloissa on aina tarjolla myös käsidesiä kassan läheisyydessä. Suosittelen käyttämään!

Onko Artic Puren tuotteet sinulle tuttuja ja käytätkö vitamiineja talviaikaan?8 kommenttia:

 1. Nämä tuotteet eivät ole tuttuja minulle.
  D-vitamiinia otetaan kuuriluonteisesti pimeänä aikana, B-2-vitamiinia myös, sekä magnesiumia säännöllisesti. Siinä vakioarsenaalini.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovatkin uudehkoja tuotteita ja on kotimaisia.Myös mauttomia eikä ole sokeria, sopii omalle vatsalle.Magnesiumia olen nyt laittanut ulkoisesti rasvalla,kun polvi on kipuillut.

   Poista
 2. Pidän kyllä tärkeänä ottaa purkista lisäravinteita! Varsinkin talviseen aikaan. Nämä eivät ole tuttuja tuotteita minulle. Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat uudehkoja kotimaisia tuotteita ja tuo puhtaus oli näissä mikä innosti itseä kokeilemaan. Maultaan ovat mauttomia ja helppo niellä. Minulla on joku marketista ostetti seleeeni-valmiste, niin se maistuu todella pahalle. Gluteenittomalla ruokavaliolla täytyy seleeniä syödä purkista.

   Poista
 3. Olen kuullut Artic Puresta. Minä käytän vitamiineja läpi vuoden, opittu tapa omalta äidiltä <3
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Aikku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viikonloppua sinulle Outi! Äiti se meilläkin on opettanut vitamiineja ottamaan!

   Poista
 4. Ihan uusia tuotteita minulle. D-vitamiinia syön säännöllisesti samoin kuin monia muita vitamiineja. Tuota voisi joskus kokeilla ja lisäaineettomuus on aina plussaa.
  ~Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat ihan kokeilemisen arvoisia. Hiukset kyllä tykkäävät ja muutenkin on hyviä kokemuksia.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com