15.2.2019

Kurkistus olohuoneeseen

Olohuoneen sohvapöytä on ollut nappivalinta! Hayn Eifffel on hiekan värinen levystä ja metallista tehty reilun kokoinen pöytä. Värin puolesta siinä ei näy pöly ja ihmeesti siihen ei ole kaikki tavarat kerääntyneetkään. Pöydässä on tasoja kaksi ja alatasolle voi laittaa vaikka lehtiä ja kirjoja. Säilytän tuossa Perfect Homen New York laatikossa pieniä tavaroita, jotka on helppo laittaa piiloon rasian uumeniin. Marimekon Urna -maljakko on ollut myös oma suosikki sisutuksessa; koonsa puolesta maljakko on kyllä iso, mutta tulppaanit saavat siinä kasvaa rauhassa. ja täyttää maljakkoa. Varsia ei tarvitse välillä lyhentää, vaan ovat oikein täydelliset tuossa lempivaasissa, vaikka venähtävät pituutta siinä ollessa.


Valoa on alkanut tulemaan jo ikkunoista ja päivät ovat pidentyneet sekä aamusta että illasta. Tänään ostin K-Raudasta kukkamultaa ja uuden palmuviherkasvin, jonka istutan hiukan isompaan ruukkuun. Kummasti nuo viherkasvit valtaavat meillä hyllyjä kotona. Seuraavaksi onkin hankittava teline viherkasveille. Jotakin visiota onkin jo itsellä mielen päällä. 


Keväisen värisiä tyynynpäällisiä on tullut myös olohuoneeseen, mutta paksut ja villaiset torkkupeitot ovat edelleen sohvan ja lepotuolien nojilla. Mukava on kääriytyä iltaisin peiton alle. Ja tänäänkin illalla, kun katsoon tv:stä Vain elämää- ohjelmaa Olli Lindholmin muistolle. Yön biisit ovat kulkeneet omalla polullani varmaan jo kuudennesta luokasta lähtien tähän päivään. Monelle on ollut pysähdyttävä paikka tuo maanantaina tapahtunut Ollin poismeno; niin minullekin. Musiikki jää kuitenkin elämään ja Olli siinä mukana.


*sisältää affiliate-linkin

Rentouttavaa viikonloppua Sinulle!




7 kommenttia:

  1. Kyllä se pysäytti Ollin poismeno.

    Tyylikäs ja valoisa olohuone.

    VastaaPoista
  2. Hyvännäköistä!
    Aurinkoista viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Niin kaunista ja tyylikästä on olohuoneessasi ❤

    VastaaPoista
  4. Kaunis olohuone! Kevättä kohden!

    VastaaPoista
  5. Liisan kotona20.2.2019 klo 19.13

    Kaunis olohuone ja tuo maljakko varsinkin oli mieleeni.

    VastaaPoista
  6. Su living es muy bonito. Me encanta esa mesa blanca

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com