26.3.2017

Laukulle Dots, printtiä ja pöytäliinaa

Nyt tässä sitten kerron kassin sisällöstä, mitä perjantaina tuli hankittua. Tytär halusi Artekin Siena (v. 1954) vahakankaan, joten kävin sen ostamassa. Siena on Alvar Aallon itse suunnittelema ja nimi tulee italialaisesta kaupungista Siena. Ja kun pääsee sellaiseen ihastuttavaan sisustusliikkeeseeen, niin sitten ostin myös Muuton dotsit, että saan makuuhuoneeseen pari laukkua tai vaatteita esille. Dots on helppo kiinnittää siinä mukana tulevalla ruuvilla seinään.

 Artekin printti 80-vuotiaan yrityksen merkkipaalusta oli myös yksi hankinta. Eilen en vielä löytänyt siihen oikeankokoisia kehyksiä 50x70 cm, joten printtiä en saanut vielä seinälle. Myymälästä sain mukaani myös esitteitä ja Asun-lehden, jota olen nyt viikonloppuna selaillut. Artekin tarina on lähtenyt Alvar ja Aino Aallon  ja kahden muun henkilön toimiesta v. 1935; tarina jatkuu.


Nyt Tanssii tähtien kanssa ohjelman pariin, ihanaista illan jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Oi, nuo naulakot on niin hienot. Haaveilen niitä meidän eteiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kivat!Katso tuo kolmas kommentti alhaalla!

   Poista
 2. Kivoja noi Dotsit :) Pari tuollaista pitäisi itsellekin ostaa, kivasti saisi tosiaan esim laukun roikkumaan :)Mukavaa maanantai aamua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukulle sopii erinomaisesti.Sitten mulla vaatteita myös!

   Poista
 3. Olen tuon tyyppistä naulakkoratkaisua haaveillut jo tovin. On ne vaan niiin hienot! Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Näitä on kolmea eri kokoa.Lisäksi on uutuussetti metallisena,mutta paljon pienempiä.Voi yhdistellä keskenään vaikka puisten kanssa.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com