9.10.2017

Halloweeniä

Papu viisi vee kysyi viikonloppuna, että kun tulee Halloween, niin onhan minulla antaa karkkia hänelle, kun hän tekee Halloween taikoja. Tänään löytyi Halpa-Hallista sitä varten juuri sopivasti Pandan Karkki vai kepponen-nougattäytteisiä suklaapatukoita. Hämähäkki-kynttilänjalat on jo kaivettu kaapista esiin ja niissä on nyt kynttilät palamassa. Sitten tilasin Partyliten somisteen juuri Halloweenia varten. Kaupoissa on jo ollut kurpitsoita esillä ja lehdissä ohjeita juhlan tarjoiluihin. Täältä löytyy tarjoiluvinkkejä meidän juhlista joku aika tapakaperin. Nämä karkit ovat myös hauskasti kuvioitu, niin sopivat myös sisustuksellisesti esille Halloweeninä.
Onko teillä Karkki vai kepponen?

8 kommenttia:

 1. Hauskat nuo kynttilänjalat:) Nuohan onkin juuri sopivia Halloween namuja! Kyllä täälläkin karkki linjalla ollaan:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 2. Ei ole kepposia, mutta karkkeja voisin maistaa ihan uteliaisuudesta.

  VastaaPoista
 3. Mainiot kynttilänjalat. Karkkia vedetään....😚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hauskat,vaikka hämähäkkejä luonnossa inhoankin.

   Poista
 4. Kivoja halloween karkkeja.
  Meillä vietetään halloweenia, mutta kepposia ei varmaan enää tehdä, kun
  lapset on jo isoja. Karkeilla sitten herkutellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tämä tyttären tytär, joka haluaa keppostella.

   Poista
 5. Onpa hauskoja, noita täytyykin ostaa! Meillä ei muuten paljon Halloweenia juhlita, mutta koululaisilla on perinteisesti Halloween- tapahtuma koululla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulun juhlat ovat aina kivoja lapsille ja myös isommille. Nämä karkit ovat meillä jo saaneet sormet syyhyämään, että saako jo maistaa.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com