11.1.2014

Olohuoneen tapetti Vallila Kompassi

Vallilan tapettimallistossa on ajattomia ja helposti tapetoitavia tapetteja. Tässä talossa
on tehty ikkunaremonttia ja sitä ennen piti vaihtaa vanha tapetti uuteen, että ikkkunat tulevat oikeuksiinsa ja muutenkin tapetti oli jo aikansa elänyt vuosikymmeniä.

Vanha tapetti oli ilmeisesti liimattu ja sen poistaminen oli haasteellista. Liima oli  melkein kuin pikaliimaa, joten tapetti piti kostealla höyryllä irrottaa lastalla pala palalta. Parempaa ratkaisua tähän ei keksitty, vaikka mitä tapetin poistokeinoja käytettiin.

Ikkkunaremontti on aika kallista hommaa, jos haluaa ikkunat valmiiksi asennettuna. Mutta nostaahan sen hyvin talon arvoa.

Tässä on kuvaa kauniista Vallilan valkoisesta ja aavistuksen kiiltävästä (puun kohdat) Kelohonka-tapetista. Tähän samaan sarjaan kuuluu myös verhokangasta. Tapetti piti kohdistaa, hintaa rullalla oli n. 50€. Liimalla seinään ja todella helppo kiinnittää.

 
Kompassi-sarja on viime vuoden mallistoa. Siellä on kyllä aivan ihania kuoseja, että toivon mukaan niitä valmistetaan vielä kauan.
 
Minä opettelen uuden Acer Aspire Touch läppärin käyttöä. Aivan kuin olisin uudelle vuosikymmenelle joutunut, uusi käyttöjärjestelmä ja kaikki hienoudet.
 
Hyvää viikonlopun jatkoa!!

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis tapettivalinta! <3
    Näyttää hyvältä. :)

    VastaaPoista
  2. Olisi pitänyt ottaa kuva vanhasta tapetista,siis näitä ennen ja jälkeen kuvia.Mutta Kompassi-sarja on hyvä,löytyy ihania kuoseja.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com