18.1.2014

Pullantuoksua

Eilen olin vapaalla ja aamusta leivoin pullaa ja sämpylöitä. Sen jälkeen uunin laitoin vielä makaronilaatikon, joten tänään on vapaata kotitöistä, ja saan keskittyä systerin kampaamon sisustukseen ja viettää muutenkin vapaata aikaa. Ja säästöä syntyy, kun pakastin ison osan leipomuksista. Keittiössä tulee vietettyä paljon aikaa, ja siellä on yleensä keittiön pöydällä tai tasolla jotakin kynttiläjuttuja näissä Partyliten somisteissa esillä. Tässä ehkä haaveillaan Pariisista. 


Nuorin tyttäreni kehui, kun laitoin pullan päälle kreemiä. Kreemijauhetta myy ainakin Halpa-Halli. Se sekoitetaan 2,5 dl vettä n. 1-1,5 dl kreemijauhetta, ja jonkin ajan päästä sekoituksesta se alkaa jähmettyä. Kreemi soveltuu myös paistamiseen. Ja herkullisia niistä pullista sitten tuleekin.


Näillä leipomuksilla ilahdutin meidän mummia ja veljeni avovaimoa. Ihan pienillä arjen teoilla voi tehdä hyvää toiselle:) Pieni Papu on kovasti apuna keittiössä, suorastaan rakastaa siivoamista ja kokkaamista.

Tässä on työn alla tämä siskon kampaamon ilmeen raikastaminen. Olen lähdössä hakemaan värikarttoja väreistä, näillä näkyminen yhdelle seinälle tulisi tummaa lilaa tai vastaavaa (luumun sävyä ja ehkä yhdelle harmaa). Tila on pieni, joten hyllyjä seinille, mutta millaisia? Sitten yksi tai kaksi isoa peiliä tuon kylppärin ja pesupaikan väliselle seinälle, koska siinä on nyt palapeili.

Olisikohan ideoita lukijoilla tähän tekemääni suunnitelmaan, joka ei vielä alkutekijöissä
* tila on n. 20 neliöä, johon myös kuuluu pieni kylppäri
* tilan pieni keittiönurkkaus on erotettu kaapilla, joita on kaksi ovea rinnakkain
* pohjapiirustus on suunnilleen tämän näköinen:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com