27.1.2014

Tuuloman torttu & diy omepelua Metsolan kankaista

Tänään leivoin Tuuloman torttua, joka on parasta herkkua koko perheelle, kun siinä on päällä tuo ihana kuorrutus. Kun leivon piirakkaa, niin teen yleensä koko pellillisen piirakkaa  kerralla, kuten nyt tätä Tuuloman torttuakin.

Kun leipoo kerralla ison määrän, niin saa  osan laittaa vieravaraksi pakkaseen. Tämä on hyvä keino säästää, kun on jotain tarjottavaa valmiina pakkasessa., eikä tarvitse lähteä kauppaan ostamaan kiireellä.

Tuuloman tortussa on vaalea pohja ja siihen sopii hyvin tumma päällinen. Nonparelleillä saa hyvin väriä Tuuloman tortun pintaan.Piirakoiden leikkaaminen käy muuten tosi kätevästi pizzaleikkurilla. Minun pizzaleikkurini on ollut kauan käytössä. Pizzaleikkurin olen ostanut joskus Iittalan outelet- myymälästä.


Viikonloppuna kävimme visiitillä Oulussa. Zeppelinin Metsolan kauppa tuli pikaisesti käytyä läpi. ja yleensä sieltä ostan myös kankaita. Sieltä ostin tätä ihanaa punavalkoraitasiksak-kangasta. Tähän ihastuin jo viime visiitillä. ZikZag- kangas on pehmeää velouria ja siitä tulee tunikamekko pienelle.

Toisesta ruskealimep-allokankaasta ompelen ohuet housut taaperolle. Punaraitaisesta  kankaasta tulee siis mekko tai tunika. Minulla on nyt tämmöisiä suunnitelmia diy-omeluksiin.
 Tämä zikzak- kangas on vain niin kaunis Metsolan kankaista. Onko Tuuloman torttu sinulle tuttu piirakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com