19.8.2014

Jyskin kesäkalustealesta valkoiset tuolit

Valkoiset Jyskin polyrottinkituolit sain -70%:n alennuksella Jyskin kesäkalusteiden loppuunmyynnistä. Nämä saa sopivasti pinoon varastoon päällekkäin. Hintaa jäi 22€/kappaleelle. Pöytiä ei enää ollut, mutta sen voi hankkia sitten myöhemmin. Sadettakin tuolit kestää, sekin on testattu, kun ovat avoterassilla. Ikean tyynyt ja peitot sopivat valkoisiin kalusteisiin. Terassit ovat nykyään kuin toinen olohuone ja sen sisustamiseen saa helposti tyynyillä, peitoilla ja muilla somisteilla hyvin vaihdettua ilmettä. Tuolit ovat huippuhyvä ostos hintansakin puolesta.

Basilika on innostunut parvekelaatikossa kasvamaan, tulevana viikonloppuna leikkaan siitä lehtiä ja laitan pakkaseen tuoreena. Säilyy aromit tallessa näinkin.Omia yrttejä on kiva kasvattaa, kun ne yleensä onnistuukin vielä.


4 kommenttia:

 1. Hyvä löytö nuo tuolit! Kun malttaa odottaa kesän loppuun, eikä suotta hötkyile, niin kukkarokin kiittää :)

  VastaaPoista
 2. Eilen löysin Jyskistä polyrottinkisia kukkalaatikoita alesta ensi kesäksi ja tuleviksi. Olin innoissani löydöstä.

  VastaaPoista
 3. Hei! Kivan näköiset tuolit olet löytänyt!
  Hienosti myös basilika rehottaa. Itselläni ei tänä vuonna oikein onnistunut yrtit ulkona jostain syystä vaikka helppoja onkin. :)

  VastaaPoista
 4. Kivat on minustakin tuolit.Ensin basilika ei millään alkanut kasvaa,kun pidin sitä kasvihuoneessa.Ulkona sitten alkoi rehottaa.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com