26.8.2014

Pappelinaa Haaparannasta edullisesti

Muovimatot ovat tulleet takaisin sisustukseen, mikä materiaali voikaan olla yhtä helppokäyttöinen keittiössä. Oma eka Pappelinan matto löytyi Haaparannan Iittalan Outlet-myymälästä, jossa myydään kakkoslaadun mattoja eri väreissä ja koossa. Hintaa tälle omalle matolle tuli n.35€/metri. Tämä on kahden metrin mittainen raitamatto. Käytössä matto on nyt ollut muutaman viikon, ja olen enemmän kuin tyytyväinen sen laadukkuudesta. Matto on ihanan pehmeä ja täyteläinen jalan alla eikä siihen tartu lika. Pesukin onnistuu pyykkikoneessa. Väriltään Bob-matto on kiiltävän beige(jostakin suunnasta näyttää ihan harmaalle) ja vanilja.Kakkoslaatuisena tässä omassa matossa on yhdessä kohtaa kapeampi kohta raidan kohdalla, mutta ei haittaa käytössä. Haaparannassa kannattaa poiketa Iittalan Outletissä muutenkin, siellä on usein tosi hyviä tarjouksia! Sadan euron ostoksella sai Kastehelmi-tarjoilulautasen jalalla 20 eurolla. Omat ostokset tekivät 70€, niin sain kuitenkin kastehelmi-tarjoilulautasen 10€:lla (ovh 27€). Onni kun joskus tekee hyviä löytöjä! Ja tähän Pappelinan mattoon voi kyllä ihastua täysin!
4 kommenttia:

 1. Haluaa kans! Meillä Pappelina Svea Metallic White olohuoneessa ja olen kuukauden päivät miettinyt mattoa kodinhoitohuoneeseen ja tuossahan se olisi - mutta miten pääsen Haaparantaan ;). Hienoja löytöjä!!

  VastaaPoista
 2. Näin sulla joskus kuvassa tuon Svean valkoisena,ihana.se sopis meillä keittiöön ruokailuryhmän alle.Haaparannassa ei ollut valkoisena tätä Sveaa.Matto on kyllä napakymppi osto!

  VastaaPoista
 3. Sun blogi on tosi kiva :) Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun liityit lukijaksi. Osallistun kyllä tuohon sinun arvontaan, kävin kurkkaamassa sitä jo. Niitä olenkin hipuillut tässä jo kauan.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com