10.8.2014

Mitä ostin Ikeasta -mustavalkoista

Mitä ostin Ikeasta? Valkoiseen sisustukseen tykkään laittaa myös väriä, ja mustavalkoinen on nyt ollut sellainen sopiva kombo kotona.  Ikeasta ostin pimeneviä iltoja varten ihanan raidallisen torkkupeiton ja sen kaveriksi kapeita pitkulaisia tyynyjä sohvaperunoiden kaveriksi. PItkulaiset Ikean tyynyt ovat hyvät pään alla, jos vaikka makoilet sohvalla. Ne sopivat kätevästi pään alle. Erikokoiset raidat sopivat myös hyvin yhteen, kuten tuosta kuvasta näet.


Valkoinen Askon sohva on olllut vuosia käytössä, ja kuten kuvasta voit nähdä, niin valkoinen kangas on säilyttänyt hyvin sävynsä eikä se vedä puoleensa likaa. Kangas on laadukas ja päälliset ovat myös vetoketjulla irrotettavat pesua varten. 













Valkoista ja mustaa löytyy myös  hyggeilynurkasta. Tässä Ikean Kivik-divaanissa näet mustavalkoisia tyynyjä. Päällimmäisin tyyny on kirpparilta löyty. Tyynyn koko on 50x50 cm ja sen sisään halusin laittaa oikein muhkean sisustyynyn. Näin tyynyt näyttävät muhkeilta ja ovat paremmin edukseen tdivaanin päällä. Vai mitä olet mieltä? Tämä Kivik-divaani on meillä sellainen  loikoilupaikka olkkarissa, että siinä on mukava oikaista jalat työpäivän päätteeksi.


Mustavalkoista väriä löytyy myös tästä Finlaysonin elefantti-kuosista. Tätä Finlaysonin kuosia löytyy eri väreissä kuten keltaisena ja punaisena. Keltainen elefanttikuosi sopisi hyvin tähän pariksi mustavalkoisen värityksen kanssa. 



Tykkäätkö sinä mustavalkoisesta väriparista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com