Jos tykkäät laittaa kalaa vähällä vaivalla, niin lohifile vain vuokaan ja sen seuraksi vihanneksia (laitoin kesäkurpitsaa, tilliä ja persiljaa) sekä ruokakermaa purkillinen. Oman maan perunat seuraksi keitettynä tälle lohiherkulle, niin kyllä maistuu. Kalaa tarvitsee paistaa n. 40 minuuttia ensin 180 asteessa ja sen jälkeen voi pienentää lämpöä 150:een. Kalan voi laittaa maustumaan jo edellisenä päivänä, jos haluaa, että siinä on makua. Pinnalle vain suolaa ja valmista kalamaustetta pussista. Tai oman maun mukaan esim. suolaa, valko- ja sitruunapippuria.
Kalavuoka on Kermansaven keramiikkaa ja pannunalunen Kodin Anttilasta, pannulappu Home-sarjaa Prisma. |
Nams, kuulostaa herkulliselta! ��
VastaaPoistaHyvää oli ja helpolla sai poppoolle ruoan.Kala on hyvää, ja jos kerran viikossa sitä pitäisi syödäkin vähintään.
VastaaPoista