14.1.2016

Diy: tunikamekot a´la Metsola

Joulun aikaan ei ompeluinspis iskenyt, vaan vasta joulun jälkeen. Metsolan liikkeestä ostin näitä pipari-  ja Pupu Tupuna kankaita kangasvarastooni. Piparikangas on jouluinen, mutta menee näin vielä joulun jälkeenkin päällä. 

Papu olikin eilen Puputupunatyttönä! Pupu Tupuna on ollut lempparikangas, siitä tein pipon viime vuonna. Ompelin samalla Ottobren kaavalla (6/2014) nämä mekot/tunikat (Wood Mouse s. 31)hiukan muunnellen alkuperäistä kaavaa. Pituudeltaan ovat reiluja, että sopivat vaikka lekkareiden kanssa pidettäväksi tunikanakin. Kangasta olisi vielä yhteen mekkoon, jos sen vielä tällä kaavalla tekisin. Huomenna onkin jo perjantai, ja meillä on taas synttärijuhlia serkun lapsilla. Tammikuu on sitten puolessa välissä, joten talven selkä taittuu pikkuhiljaa.
Onko ompeleminen tai kutominen sun harrastuksena?

4 kommenttia:

 1. Mainitsinkin edellisessä postauksessani että kun ei osaa niin ei osaa. Onneksi minulla on ystäviä joka taitavat :) Ihanat mekot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma systerikään ei ompele, mutta olen sitten joskus hänen lapsille ommellut. Jemmailen aina kivoja kankaita kaappiin odottamaan, ja usein se inspis puuttuu tai jos olis joku joka tekee kaavat mulle valmiiksi.

   Poista
 2. Ihania tunikoja! Kankaat ovat kyllä upeat :) Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Hienot tunikamekot! Metsolan kankaat on tosi kivoja :) Tekis mieli hommata saumuri ja alkaa taas ompelemaan pitkän tauon jälkeen.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com