1.1.2016

Kuurankukkia uuteen vuoteen!

Hyvää Uutta Vuotta 2016! Vuosi on vaihtunut ja uuden vuoden ensimmäinen päivä on illassa. Eilen saimme juhlistaa vuoden vaihtumista rakettien ampumisella jo hyvissä ajoin alkuillasta lasten kanssa ja vielä puolen yön aikaan aikuisten seurassa. Vuoden tärkein sisustukseen liittyvä hankinta oli Lumonin lasiterassi, joka jaksaa eri vuodenaikoina ihastuttaa. Nyt lasi-ikkunat ovat luoneet omia taideteoksia kuurankukista. Niitä on kiva ihastella ohimennessä. Lasiterassilla on ollut kynttilöitä lyhdyissä ja pöydällä nyt joulun aikana tunnelmaa luomassa. Ja onpa tila hoitanut myös jääkaapin virkaa; kun jouluruoat eivät mahtuneet jääkaappiin. Uusia sisustusideoita olen jo listaillut, ja pari niistä on jo tulossakin piakkoin. Mitä sinä olet listannut uusia sisustusideoita kotiin?










Saimme kummitädiltä tämän kivan diy-joulukuusen, jossa on erilaisia namuja liimattu valkoiseen styrox-kartioon, joka on vuorattu foliolla. Päässä on lisäksi joulukoristeita. Namuja on nyt sitten popsittu koristeesta.



Mikä on uuden vuoden sisustusunelmasi?

21 kommenttia:

 1. Aloitin siis 10 viikon " älä osta mitään"- haasteen, joten nyt ei sisustella kun vasta keväällä- iiks! Haaveena on pieni, moderni keinutuoli keittiöön. Eames tai Kola olisi passeli. Mutta nyt siis ei ostella muuta kuin bensaa, ruokaa ja muuta välttämätöntä. Saas nähdä, miten onnistun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eames on ihastuttava, viime kesänä Tampereella hotellissa meidän huoneessa oli sellainen. Hyvä on istua ja mikäpäs keinutuolia voittaisi! Onnea ostolakkoon!!

   Poista
  2. Eames on ihastuttava, viime kesänä Tampereella hotellissa meidän huoneessa oli sellainen. Hyvä on istua ja mikäpäs keinutuolia voittaisi! Onnea ostolakkoon!!

   Poista
 2. Upea lasitus ja kuurankukat!
  Minun sisustuslistallani on verhot terassin kaariin sekä senkki tai lipasto niin makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin.
  Säilytystilan puute tahtoo vaivata näissä "loma-asunnoissa", joissa pitäisi asua ympäri vuoden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuurankukat ovatkin vähän erilaisempia kukkia. Sulla on instassa ja blogissa aina niin ihastuttavia kuvia kukista!! Säilytystilana lipastot ja senkit ovat käteviä, saa mahtumaan paljon tavaraa niiden sisälle.

   Poista
  2. Kuurankukat ovatkin vähän erilaisempia kukkia. Sulla on instassa ja blogissa aina niin ihastuttavia kuvia kukista!! Säilytystilana lipastot ja senkit ovat käteviä, saa mahtumaan paljon tavaraa niiden sisälle.

   Poista
 3. Minun sisustusunelmani tälle vuodelle on, että saatais kulunut lattia hiottua ja käsiteltyä uudelleen. Viimeinkin :) Onnea alkaneelle vuodelle, Aikku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsellä on haaveissa uusi keittiönpöytä ja tuolit. Joko maalaamalla entiset tai uusimalla kokonaan.

   Poista
 4. Ihania kuurankukkia meillä ei ole lunta lainkaan, kiitos kun tulit blokini lukijaksi. Oikein hyvää alkanutta vuotta 2016. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne satoi joulupäivänä lumen vasta. Kiva kun tulit vastavierailulle!

   Poista
 5. Mahtava lasiterassi! Minun sisustushaaveeni on ollut sellainen vanhojen talojen lasiveranta. Rakennuslupakin meillä oli sellaiseen, mutta, mutta... ehkä jonain päivänä.
  Oikein onnellista uutta vuotta teidän perheelle!

  VastaaPoista
 6. Upea lasiterassi teillä! Sellaista mekin haaveillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä suosittelen!Menee käytössä ympäri vuoden.Lumonilla on ainakin laadukkaat kiskot,pakkasellakin liukuvat.

   Poista
 7. Ihana tuo lasiterassi ja niin kauniita nuo kuurankukat <3 Minun sisustushaave on tälle vuodelle saada tehtyä meille uusi ruokapöytä, josko keväällä jo kun pystyy autotallissa maalailemaan ja nikkaroimaan kun sen ensin siivoo ;) Ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi pöytä olisi itselläkin haaveissa.Millaista suunnittelet,jos itse teet?

   Poista
  2. Uusi pöytä olisi itselläkin haaveissa.Millaista suunnittelet,jos itse teet?

   Poista
 8. Ihana lasiterassi! Meillä pitäisi saada tapetit olkkariin ja myöhemmin uusi lattiakin olkkariin :) Ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetin valinta on aina kivaa hommaa!Meillä on samat tapetit olkkarissa olleet 10v.

   Poista
  2. Tapetin valinta on aina kivaa hommaa!Meillä on samat tapetit olkkarissa olleet 10v.

   Poista
 9. Kuurankukat ovat superkauniita ja lasiterassi kätevä. Meidän mummulassa on sellainen :)
  Minun sisustusunelmani olisi tehdä pintaremppaa, mutta täytyy malttaa mieli että lapset vielä kasvaisivat. Nyt on vielä liikaa sählymatseja eteisaulassa ja Plaston mopo kovilla kierroksilla olkkarissa ;).

  VastaaPoista
 10. Kuurankukat on niin kauniita luonnon omia taideteoksia. Kaikkea parasta tälle vuodelle ♥

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com