17.1.2016

Taikaa mustavalkoisena

Iittalan Taika-sarja on ollut markkinoilla jonkun aikaa. Kummityttöni toivoi mustavalkoista sarjaa lahjaksi itselleen, kun täytti 19-vuotta. Järkevänä nuorena aikuisena hän sanoi, että tätä sarjaa sitten haluaa myös valmistumislahjana ensi keväänä. Minusta tämä on myös ihana sarja, ja ensi alkuun tämä iso muki (0,4 dl) oli paketissa Geisha-konvehtien kera hänelle. Kahvikuppeja olisin ostanut, mutta niitä ei ollut saatavilla tässä värissä Halpa-Hallissa. Mustavalkoisia astioita voi yhdistää vaikka valkoiseen Teema-sarjaan esimerkiksi ruokalautasten muodossa.Onko sinulla ideoita kummilasten lahjoihin?

10 kommenttia:

 1. Taikasarja on kyllä kaunis sarja. Hyvää sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kiva lahja!
  Minunkin kummityttöni kerää Taika-sarjaa, sinisenä ja siihen tosiaankin voi yhdistää Teemaa...minusta on liian levoton sarja ihan yksinään, mutta yksivärisen Teeman kanssa toimii minusta paremmin.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla,että yhdistää Teemaan!

   Poista
 3. Kivan näköinen tuo Taika muki musta valkoisena :) Minun pitäisi keksiä kummitytölleni rippijuhlaan joku kiva juttu,tälläinen muki voisi ollakin yksi vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvikupit ovat myös nätit,ovat edullisemmat.Harmi,että täällä ei vielä Halpa-Hallissa niitä ollut.En ole seurannut mitä muualla maksaa.

   Poista
 4. Sinulla on fiksu kummityttö. Taika on hieno sarja ja tulee seuraamaan pitkään, jollei koko elämän kummityttöäsi. Tuo mustavalkoinen Taika on tyylikäs.
  Pirteitä pakkaspäiviä toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On onni nuo kummilapset omistaa. Minusta se on kans tyylikäs sarja, ajaton!

   Poista
 5. Tuo on kyllä kaunista sarjaa, toimii niin värillisenä kun mustavalkoisenakin!

  Lahjansaajana olen itse lähtökohtaisesti arvostanut sitä, kun kysytään toiveita. On niin hankala lähteä ostamaan juhlijalle juuri mitään, ainakaan astioita jos ei tiedä mistä toinen pitää tai kerääkö mahdollisesti jo jotain. Kun toinen siskoni tytöistä pääsi ripille lupasin, että lähdetään reissuun. Rajasin kohteet Eurooppaan. Lahja oli pidetty! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on hyvä, jos lahjansaajaa sanoo omat toiveensa, niin lahja on sitten arvostettu. Tuo matkajuttu on omassa perheessä ollut suosittu esim. yo-lahjana! Pitäisköhän ehdottaa kummitytölle, että kesällä matkalle meidän kanssa, hän valmistuu keväällä.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com