21.1.2016

Ihana hotelli Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulu on niin upea uusi hotelliketju palvelultaan, sisutukseltaan ja sijainniltaan. Annamme sille täydet pisteet! Jos etsit kivaa ja erilaista hotellia ja hotelliketjua, niin kannattaa majoittua Lapland Hotelsiin, joita löytyy ainakin Oulusta ja Tampereelta. Meillä vietettiin viikonloppuna Oulussa hotellissa iloista aikaa tyttöjen kesken. Pääsimme saunaan ja uimaan, vaikka sauna-aika oli päättynyt. Olin luvannut pienimmällä, että siellä pääsee uimaan. Vesi oli hiukan viileää, mutta se ei menoa tällä kolme vuotiaalla haitannut. Huoneet olivat sisustukseltaan lappalaishenkiset ja  erityisen viihtyisät. Sänky ja tyynyt olivat niin hyvänmalliset, että kotiin pitäisi saada kyllä ihan samanlaiset. Alle neljä vuotiaat majoittuvat ilmaiseksi, mutta varavuoteen sai noin kolmellatoista eurolla. 

Aamiaisella tarjoiltiin kahvi ja tee pöytään pannun kera; erilaista palvelua! Ala-aulan takka loimusi ja hehkui punaisena, vaikka ulkona oli se lähemmäs -30 pakkasta. Aamiaisella kokki paistoi samassa tilassa kananmunia ja herkkusieniä. Tarjolla oli hyvää mustikkamehua ja muita metsän antimia. Porosta tehty mustamakkara oli maistamisen arvoinen.
Nämä kyltit olivat kyllä hauskat, vai mitä sanot? Huumorilla höystetyt:) Pienillä jutuilla vain saa niin hyvän mielen majoittujille, ja nämä ovat juuri sellaiset. Meidän huoneessa taidettiin tarvita taikojen tekijää, jos sitä olisi kysynyt kolme vuotiaalta. Hän kun tekee välillä omia taikatemppuesityksiä meille.Kolmen hengen seurueessa on tärkeää tilavat huoneet ja se, että meille oli luksusta suusi tv-seinällä. Televisioita tulikin katseltua sängystä käsin, ja sehän on vain huippukivaa. Pienin asukas tutki mielellään millaisia näkymiä huoneesta oli kaupungille. Pehmetä tyynyt olivat myös hänen mieleen; kiipeilyhän se viehättää myös tutkimusmatkailijaa.


Nämä upeat kullan väriset sarvet olivat sängyn päädyssä seinällä. Minusta huoneen sisustus oli kyllä viimeistelty kaikilla kivoilla pienilläkin yksityiskohdilla. Mitäs tuumaat tämmöisestä hotellista? 

2 kommenttia:

  1. Tää on niin ihana hotelli! Kävin silloin tutustumassa ja lahjakortti odottas mua laatikossa, kun ehtis vain käymään. Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com