26.1.2016

Hiuksille hoitoa

Talvikelit rasittavat hiuksia monella tapaa; hiukset sähköistyvät ja ovat päätä myöten. Pipo hankaa hiuksia ja ne sähköistyvät. Sain tyttäreltä lahjaksi jouluna Redkenin värjättyjen hiusten shampoon Color extend magnetics shampoo ja hiusnaamion color extend magnetics deep attraction. Molemmat ovat aivan ihania käytössä. Shampoo ei välttämättä vaadi hoitoainetta kaverikseen. Hiukset pysyvät hyvän tuntuisina pari jos ei kolmekin päivää. Pyrin välttämään pesua, koska ihoni on erittäin kuiva ja vesi on pahaksi esim. kasvoille. Nyt onkin etsinnässä oikein tehohoidot myös kasvoille; hiukset ovat nyt hoidossa näiden Redkenin tuotteiden ansiosta. Naamiota käytän n. kolmen tai neljän pesun välein. Siinä on kiva hempeä tuoksu. Suositten kokeilemaan, jos tuntuu, että hiuksiin ei löydy talvella hyvää pesuainetta, joka pitää hiukset hyvässä kunnossa eikä ne tunnu heti seuraavana päivänä likaisille tai tahmeille.


Väri on näissä purkeissa niin ihana, ja erottuvat myös kylppärissä muiden pullojen ja purkkien seasta. Kannattaa kokeilla näitä! Vai onko sinulla suositella talvelle hiusten käsittelyaineita?


5 kommenttia:

 1. Pakkaskelit ovat kyllä vaatineet veronsa. Tuntuu että iho ja hiuspohja ovat todella kuivat ja mikään voide ei vaan riitä. Kuulostaa kivalta ja toimivalta tuotteelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukas tuote tämä ja talvi kyllä rasittaa ihoa ja hiuksia.

   Poista
 2. Kiitos hyvästä vinkistä :) Redkenin tuotteet on ollut meilläkin välillä käytössä, tykätään tyttären kanssa :) Leppoisaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Minulla on käytössä Redkenin hoitoaine, jota kampaaja suositteli, oli kyllä ihan sikamaisen kallis, mutta kyllä se on ollut myös kestävä pullo, tytön kanssa sitä käytetään ja on ehkä puolillaan, ostettiin se vissiin lokakuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös Redkenin All soft argan-6 oil.Pieni purkki ja siitä kun laittaa tipan esim.kuiviin latvoihin tai pesun jälkeen,jos on takkua hiuksissa,niin onpa sileät hiukset.Tästä olen laittanut tänne blogiin juttua joskus.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com