31.1.2016

String Pocket ja sen sisustus

Luulen ,että monesta kodista löytynee tämä klassikko tuote seinältä nimittäin String Pocket hylly. String -sarjaan löytyy monelaisia osia ja hyllyjä, sen vuoksi sopii tilaan kuin tilaan. Työpöytä voisi olla seuraava sijoitus, koska se näyttää vievän hyvin vähän tilaa ja on muutenkin simppeli näöltään.

Meillä tämä Stringin seinähylly on olohuoneessa ja katselin blogeista kuvia kuinka sitä sisustellaan. Meillä tässä on esillä jo vähän keltaista väriä kynttilöiden muodossa, vähän viherkasvia, harmaita puukirjaimia, Iittalan kastehelmi-tuikku ja Thaimaasta ystävältä saadut onnea tuovat norsut. Saapa nähdä mitä tähän seuraavaksi tulee. Hylly ei ole liian suuri, että siihen sopii hyvinkin vain muutama kiva juttu esille.

Tuleeko Sinulla vaihdettua usein hyllyjen sisustuksia? 

17 kommenttia:

 1. Tuo on ihana hylly. Voisin kotiuttaa kans :) Mukavaa sunnuntaita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITTI SAMOIN!Aina tulee hurahdettua johonkin.

   Poista
 2. Meillä ei ole tuota hyllyä. Olohuoneessa on kuitenkin avohylly metallisin jaloin. Sitä pitäisikin uudelleen sisustaa. Kiitos kivoista vinkeistä ja muistutuksesta!
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä!Tähän saa ilmettä helpommin kuin huonekaluja siirtämällä.Laita kuvaa blogiisi teidän hyllystä?

   Poista
 3. Ihana hylly sisältöineen. Mukavaa alkavaa viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin,ajattelin vaihdella tähän sisustuksia välillä.

   Poista
 4. Meillä on myös string keittiössä ja kyllä sen sisustus on vaihtunut monta kertaa. Tykkään stringin ilmavuudesta. Toinen hyllysuosikkini on Iittalan Aitio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aitio onkin itselle uusi tuttavuus,täytyypä selvitellä millainen on.

   Poista
 5. Ihana tuo hyllykkö <3 Tuota ei vielä meiltä löydy, hmm olisikohan jossain kuitenkin paikka ;) Kivaa sunnuntai iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan meni,että mihin tämä meillä päätyi.Keittiö oli eka paikka.

   Poista
 6. Tykkään paljon tuosta hyllystä. Minulla aikeissa ostaa toinen nykyisen viereen. Jonkun verran tulee vaihdettua sisustuksia hyllyyn.
  Kivan pirtsakka tuo keltainen väri :)

  VastaaPoista
 7. Mäkin löysin kirpparilta kyseisen hyllyn ja pilkka hinnalla :D .Vaihtelen kyllä hyllyissä aina fiiliksen mukaan tavaroita. Mukava blogi sulla, eksyin tänne jostain.Ja jäin :) Meillekkin voi tulla kylään .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on käynyt tuuri!Tälle jäi alessa hintaa 108e.Ostin toisen tyttärelle lahjaksi.Tuunpa kylään,huomenna ajan kanssa!

   Poista
 8. Minullakin käy välillä mielessä Stringin hankinta. Saisi kaikki upeat keräilemäni Arabian retrokupit näkösälle, jotka nyt lymyilevät kaapin kätköissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäisi kuule upealle kupit siinä hyllyssä.itse eka ajattelin muumi-kokoelmaani siihen,mutta saa nähdä mitä siihen lopuksi tulee.

   Poista
  2. Näyttäisi kuule upealle kupit siinä hyllyssä.itse eka ajattelin muumi-kokoelmaani siihen,mutta saa nähdä mitä siihen lopuksi tulee.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com