19.1.2019

Olohuoneen sohvapöytä pohdintaa

Sohvapöytä ja siihen liittyvää sisustussuunnittelua on tullut tässä viikonloppuna tehtyä, kun ulkona on pakkanen kiirinyt jo lähelle kahtakymmentä astetta. Suunnittelu kohdistuu olohuoneeseen tällä kertaa. Minulla on lahjakortti huonekaluliikkeeseen, ja mihin sen käytän, niin on mietinnässä. Ensin oli tarkoitus hankkia uusi olohuoneen sohvapöytä, ja sen kun löysin verkkokauppasivuilta, niin Hayn pöytää saa vain hiekan värisenä eikä valkoisena. En tiedä miten hiekan värinen pöytä sopii sitten harmaan divaanisohvan kanssa vai onko mahdoton yhtälö? Toinen mitä ajattelin yhdeksi vaihtoehdoksi on Artekin pyöreä pöytä. Klassikko, joka olisi pitkäikäinen, mutta hinta taas melkein puolet enemmän. Tässäpä nämä vaihtoehdot kuvina:
kuvat lainattu www.laatukaluste.fi
Olohuoneen pöydällä tykkään pitää maljakoita ja kynttilöitä. Pöytä ei siis voi olla liian pieni eikä kevyt, jos haluaa, että tavarat pysyvät siinä tippumatta tai eivät kaadu kävellessä pöydän ohi. Pöydällä on nytkin lehtiä, valokuva-albumia, kirjoja ja vaikka mitä. Miksi se sitten on niin täynnä tavaraa? Voisiko osa olla vaikka kaapissa eikä esillä ja tilaa viemässä pöydällä. Tai voinkohan olla kaavoihin kangistunut sisustaja, kun ajattelen näin, että pöytä on pieni varasto. 


Tänään järjestin joulukoristeita laatikoihin joulun jäljiltä. Konmaritusta tein siinä, että vähennän laatikoiden määrää ja pallot ovat nyt omassa laatikossa, nauhat ja joulutähdet sekä muut koristeet omissa laatikoissa. Paikka on vielä auki, mihin joulukoristeet laitan, koska niitä tarvitaan vain kerran vuodessa. Yksi paperipussillinen tuli koristeista, jotka menevät kierrätykseen. Jouluvalot laitoin yhteen yläkaappiin. Huomenna jatkuu vielä järjestäminen, koska järkevä tavaroiden määrä ja säilytysratkaisut ovat yksi tavoite meillä kotona tänä vuonna, että miten siihen pääsee. En tiedä tuleeko tilannetta, että joka ikinen kaappi olisi järjestyksessä.


Tänään paistoi myös aurinko hetken taivalla, joten kyllä se kevät koittaa ennen pitkää. Hiihtolenkkiä ei tänä viikonloppuna päässyt tekemäänkään, vaikka niin oli suunnitelmissa. Viikko sitten tuli hiihdettyä kahtena päivänä peräkkäin! Huomenna on luvassa jotain liikkumista, jos ei ihan ole jäätävän kylmä. Puut ja luonto vain ovat kauniita tähän aikaan vuodesta, kun niissä on valkoiset hunnut ja taivas on sininen sekä pastellin sävyinen osaksi. 

Blogiin on tulossa arvonta maanantaina, joten kannattaa käydä osallistumassa arvontaan! 


Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu?

3 kommenttia:

  1. Siinäpä onkin 'pähkinää', kun miettii uutta pöytää.
    Mahtavat kelit on suosineet täälläkin, eikä onneksi tuollaisia lukemia.
    Sain siivottua hiukan paremmin ja kotona on oltu. Tänään jumppaan ja huomenna töihin.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vielä käydä kaupassa katsomassa onko tuo hiekan värinen pöytä sellainen,että sopii tosiaan sohvan värin kanssa.Koska sohvaa ei vaihdeta vuosiin.

      Poista
  2. Varmasti vaikeaa valita uusi pöytä, jos on kaksi vaihtoehtoa... Jokohan oot päättänyt asian...

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com