7.12.2019

Paneeliverho isosta kuviosta - diy

Paneeliverhot isosta kuviosta sopii hyvin ikkunoihin, jos ikkunoita on useampi rinnakkain tai ikkunat ovat erkkerissä, kuten meillä. Kirjoitin täällä Black Fridayn tarjouksista, ja sen vuoksi sitten tuli hyvällä tarjouksella hankittua tätä Kivet kangasta, jossa on hyvin suuret kuviot. Kuvio on kuin suuri kivi, ja sen vuoksi kankaan nimi on Kivet. Kivet kankaassa on kuviokohdistus todella korkea, joten kun suunnittelin miten asettelen kankaan ikkunaan, niin päädyin siihen, että  ylhäältä saa lähteä paneeliverhon kokonainen kivi-kuvio ja sitten alhaalta kivi- kuvio voi sitten katketa. Ompelin myös molemmat reunat suoralla sen jälkeen, kun olin reunat ommellut saumurilla. Voit myös ompelukoneella siksakata reunat ja ommella sen jälkeen suoralla.  Reuna on näin siistimpi ja, kun verhot on silitetty, niin reunat näyttävät huolitelluilta. 


Kivet- verhot ovat ajattomat, ja ne sopivat myös meillä muuhun tilaankin. Nyt ne saavat olla ensin keittiön ikkunassa, ja sitten vaihdan ne jossain vaiheessa olohuoneeseen, mutta siihen menee aikaa. Keittiössä on myös ollut Pentkin leveät krysanteemi-verhot, mutta niissä on tuo ruskean sävyt paremmat kesään ja syksyyn. Krysanteemi- verhot näet täältä. Itsenäisyyspäivä oli tarpeen levon kannalta. Ja tänään on saanut leipoa pipareita ja torttuja. Testasin myös uutta reseptiä, jossa yhdistin torttutaikinan ja ruskean piparitaikinan. Vaaleita pipareita tuli suuri määrä, mutta nyt niitä on sitten tarjolla jouluun asti. Tuossa yläkuvassa on minun Forsmanin teejoulukalenteri, jonka teen maut ovat olleet kyllä erittäin herkullisia. Teejoulukalenteri on myös sisustukseen niin sopiva jouluaiheiltaan. Jouluvaloja laitoin vielä kahdet lisää, vaikka hyvin hillitysti n iitä yritän laittaa esille. Jouluvalot tuovat kivasti tunnelmaa, kun päivä on lyhyt ja illat pimeitä.


Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Viikonloppu on kulunut kaupoissa kiertämällä, en ostanut muuten mitään ja herkkuja leipomalla :)
  Todella tyylikkäät verhot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vain voi kierrellä ja ihastella kauniita esillepanoja.Herkkuja leivoin minäkin viikonloppuna.Niitä riittääkin jouluun saakka.Verhot on hauskat, kuosi on tosi suurta.

   Poista
 2. Tyylikkäät verhot, kuten Outikin totesi. Viikonloppu kului vieraita kestittämällä. Pikkujouluja vietimme ystävien kanssa ja mukavaa oli. Piparitorttuja tuli itsekin tehtyä viikko sitten. Hyviä oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot tuo vaihtelua nyt ensin keittiöön.Saa nähdä siirtyvätkö joskus olkkariin.Instan puolelta näin teidän upeat kattaukset juhlista.Herkulliset oli myös tarjottavat!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com