16.6.2017

Lomalla Miami Beach

Blogissa on nyt hiljaisempaa,kun matka Amerikan mantereelle on tehty.Tulimme Fouth Laudardalen kentälle Gatwickin kautta.Hotelliin saimme Shuttle-kyydin (75$),kun oli jo ilta ja taksijonot pitkiä.Matkaa kentältä oli n.40 min.Olemme asuneet South Beachillä 5 min kävelyn päässä rannalta.Rantaa ja valkoista hiekkaa täällä riittää maileja;uinninvalvojien mökit ovat aivan ihania väripilkkuja beachillä.Valvojat ajavat nykyisin mönkijöillä. Ilma on tähän aikaan vuodesta erittäin lämmin (30 C) päivittäin;sateet voivat tulla hetkessä kaatamalla ja ilma on kuin tropiikissa. Tässä kuvaa rannalta ja postausta tulossa lisää matkalta myöhemmin.Huomenna käydään Magic Kingdomissa eli Disney Worldiin suuntaamme.
Mitä sun viikonloppuun kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Hauskoja nuo uinninvalvojien mökit. Disneyworld, voi että, miten reissusi on varmaan ikimuistoinen. Minun viikonloppuni menee mökillä, kun kaikki lapseni puolisoineen tulevat viettämään sinne viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkiviikonloput on mukavia myös isommalla joukolla.Nuo uinninvalvojan mökit ovat hauskoja väripilkkuja tuolla rannalla.

   Poista
 2. Ai, kuinka kesäisiä kuvia! Toivottavasti aurinkoista piisaa viikonloppuna täälläkin!
  Ihanaa lomanjatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,parin päivän jälkeen kotiin.

   Poista
 3. Voi mikä ihana matka teillä on ollut!
  Muutama vuosi sitten käytiin tuolla ja neljä päivää oltiin disney worldissä.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com