24.11.2012

Blogiarvonta

Blogiarvonnat ovat aina kivoja yllätyksiä blogien seuraajille. Onneksi aina jollekin arpaonni osuu ja jotain kivaa on sitten tulossa postilaatikossa sen myötä. Vinkkaan teille omat blogini seuraajat, että blogiarvonta on käynnissä Valkoisen Puutalokodin ihastuttavassa blogissa. 

Kannattaa kurkata ja osallistua Ilonan arvontaa täällä: 

http://valkoinenpuutalokoti.blogspot.fi/2012/11/arvonta-ja-unelmien-piilopaikka.html#comment-form j 

Blogin julkaisijalla Ilona Pietiläisellä on taito kertoa kuvin ja tarinoiden muodossa ihastuttavista suomalaisista kodeista. Hänon taiteellinen ihminen ja tekee kaikkea diy-juttuja, kun maalipensseli osuu hänen käteensä. Ilonan blogissa hän kirjoittaakin, että on syntynyt maalipensseli suussa. 

Hän on julkaissut paljon sisustusaiheisia kirjoja, joissa esillä on erilaisia koteja, kesämökkejä ja tiloja. Lisäksi hänellä on jouluaiheisia kirjoja, jos olet oikein jouluihminen, niin täällä on esimerkiksi  jouluisia kirjoja. 

Blogiarvonnan palkinnon kirja on tämä Unelmien Piilopaikka, jossa on kesäasumiseen ja kesärakentamiseen ideoita. Kannen kuvasta jo voi nähdä, että kirja on tehty taidolla ja hyvällä maulla. Lisää inspiroivia sisustuksen kirjoja on täällä käy kurkkaamassa!

Jos sinulla on inspiraatio hukassa sisustukseen, niin suosittelen sinulle esim. Milla Aftanin kirjoja ja muita Adlibriksen kirjavalikoimasta. Ilonan kirjoja on valikoimassa myös useita. 

Tähän aikaan vuodesta on jo fiilistelyä kohti jouluisia ajatuksia. Siispä sen vuoksi meillä viritellään parit jouluvalot pihalle kohta... Siitä se lähtee käyntiin tämäkin joulunaika.

Rauhallista ja rentouttavaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com