4.11.2012

Kamalan pelottavaa somistusta- Halloween

Kamalan pelottavaa somistusta näimme tässä kahvilassa, Lomamatka osui sopivasti Halloweenin aikaan ja näitä on aina matkustaessa  syyslomalla mukava nähdä miten Halloweenia vietetään ulkomailla. 

Syyslomalla matkallamme Roomassa eräässä kahvilassa oli koristeltu Halloween-juhlaa oikein karmivasti,  kuten tuossa alakuvassa näkyykin. Kaupan päädyssä oli päätyseinän kokoinen tila laitettu täyteen seittiä, paperisia viuhkakoristeita, lepakoita, kummituksia, hämähäkkejä ja muuta yhtä kammottavaa sekä pelottavaa hahmoa.  Saattaa olla, että kahvi tai leivospala meneekin pian väärään kurkkuun näitä katsellessa. 

Kahvila muuten oli hyvin idyllinen ja oikein viihtyisä. Siellä oli myynnissä itse tehtyä suklaata, herkullisia leivoksia ja erilaisia kahvilaatuja. jokaisen makuun Roomassa oli joka kahvilassa tarjolla Lattea, Espressoa ja Capuccinoa. Tähän kahvilaan poikkesimme ihan sen vuoksi, kun nämä Halloween-koristelut veti puoleensa. 
Halloween on alunperin amerikkalainen ennen kiitospäivää vietettävä tapatuma, jossa amerikkalaiset lapset käyvät ovien takana kyselemässä saavatko karkkia vai tekeävätkö kepposen. Kepponen siinä tapauksessa, jos ei karkkia heru koriin.


Karmivat Halloween- terveiset Roomasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com