14.11.2012

Klassikko ja helppo hajuvesi

Klasikko ja helppo hajuvesi on sellainen, että sitä voi käyttää joka päivä eikä se ole tuoksultaan liian voimakas. Oma klassikko ja helppo hajuvesi löytyi Prisman Emotion liikkeestä. Ostin Burberryn Touch for Woman parfumin, joka onnekseni muuten sattui vielä olemaan tarjouksessa, niin en voinut vastustaa kiusausta. Aikaisemmin minulla oli arkihajuvetenä käytössä Hypnose ja Christina Aquileira.Ensiki mainittu on aika voimakas tuoksultaan, joten sitä ei muuten kannata suihkuttaa liikaa. 

Helppoon ja arkeen etsin siis nyt vaihtelua ja tämä Burberry on siihen sopiva tuote. Sitten toiveessa on, jos pukki toisi sen uuden Christina Aquileiran tuoksun. Käytän töissä vähän tuoksuja, kun työkaverilla on astma. Joskus on kuitenkin kiva suihkaista hyvää tuoksua.
Burberryn tuoksuja löytyy täältä verkkokaupasta, jos haluat katsoa myös muita vaihtoehtoja! Burberry on klassikko ja se on englantilainen brändi. Hajuvesipullo sopii myös hyvin kylppäriin hyllyn koristeeksi, koska niissä on usein niin upeat pullot. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com