21.11.2012

Omasta valokuvasta taulu

Omasta valokuvasta tehtävä taulu  esim. canvas- tyyliseksi on  ihana ilmestys kodin seinälle. Parhaimmista kuviksi tallenetuista muistoista kannattaa teetättää vaikka mustavalkoinen taulu, joka on hyvin ajaton ja kestää vuosia seinälle. Myös värilliset oikein onnistuneet valokuvat voivat olla myös hyvä aihe tauluksi, kuten esimerkiksi lomakuvien parhaimmat maisemakuvat tai onnen hetket perheen kanssa vaikka tilannekuvina. 

Oman canvas-taulu on kooltaan 40x60 cm kokoinen mustavalkoinen pienen Papulaisen kuva tuossa alimmaisena.  Teetätin taulun mattapintaisena, joten se ei kiillä eri kulmasta katsottuna. Taulu oli oikein onnistunut, ja sen paikka tulee olemaan meidän makuuhuoneessamme. Paikka valikoituu siksi sinne, että on illalla ennen nukkumaanmenoa mukava katsella pienen ilmettä hänen nukkuessaan. 


Canvas-taulu on myös helppohoitoinen, koska sen pinnan voi pyyhkiä mikrokuituliinalla ja siihen ei jää tahroja kuten lasipintaan. Taulun päältä voi samalla myös joskus pölyt ottaa pois, kun canvas-taulun syvyys on noin kolme neljä senttiä. Eli sen tukipuun paksuinen osa. Canvas-tauluja voi tilata täältä! 
Canvas-tauluun ajattelin seuraavaksi etsiä muistikortilta meidän matkalta jonkun kivan muiston, josta sitten tulisi taulu olohuoneeseen valokuvakollaasiin seinälle. Valokuvilla on niin helppo vaihtaa seinän sisustusta, kun asettelee siihen uusia tauluja tai sitten lisää uusia valokuvia tai vaikka tämmöisen lapsi- tai matkamuistoaiheisen canvas-taulun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com