20.11.2012

Millä iloa olohuoneen sisustukseen?

Millä iloa olohuoneen sisustukseen viikonlopuksi? Perjantain kukkakimppu on helppo piristys ja ilonaihe sinne kodin olohuoneen tai keittiön pöydälle. Mikä olisi se tämän viikonlopun väri? Sitä tulee usein pohdittua siinä kukkakimppujen äärellä, että otanko tämän hempeän vaaleanpunaisen vai tumman komeuduen. 

Minä ostin viikonlopun ilon K-Marketista Reilun kaupan ison ruusukimpun n. 5€. Reilun kaupan ruusut muuten sittena kestävät  jopa viikon maljakossa. Kimpun mukana tulee virkiste, joka antaa kukille ravinnetta ja auttaa myös kestävyyteen. Lisäsin vain vettä pari kertaa maljakkoon. Kun tuot uuden ruusukimpun kaupasta, niin tee viistoleikkaus jokaiseen ruusuun sinne imupintaan. Se auttaa myös kestämään kukkaa paremmin maljakossa.

Ruusun viljelijä saa näistä oman osuutensa reilummin, joten suositaan Reilun kaupan tuotteita:)Nyt odottelen joulukukan kasvamista ja aukemista, ihana valkoinen amaryllis on kasvamassa.

Ruusut laitoin maljakkoon, joka on tarkoitettu tuikkujen polttamiseen. Maljakon ympärille käärin Riviera Maisonin nauhan somisteeksi.




Iloa olohuoneen sisustukseen ruusuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com