13.5.2014

Äitienpäivän ruusu ja Remingtonin kihartimet

Olin viime viikolla matkoilla ja siten jäi tämä päivitys blogin puolelle, mutta tässä vielä äitienpäiväruusukuvan kera onnea kaikille äideille!Äitienpäiväksi olin toivonut uutta harjakiharrinta, sen seurauksena sain siis kaksi ilmakiharrinta. Minulla on ollut kaksi Babylissin ilmakiharrinta, joista olen tykännyt, mutta ihmeesti ne eivät vain ole kestäneet käytössä. 

Pidemmät hiukset saa kuivattua ja muotoiltua paremmin, jos on paksumpi tuo muotoiluosa. Lyhyemmille sopii sitten tuo ohuempi mallinen. Näissä molemmissa kihartimissa on sekä muotoiluun että kiharille oma osansa. Kovasti tässä jo odotellaan lämpimämpää säätä, että pääsee tuonne ulos tekemään jotain pihajuttuja. Kukkapenkkiin pitäisi vaihtaa uudet mullat, kun viime vuonna taisi jo ruoho kasvaa enemmän kuin särkyneet sydämet penkissä. 

Meillä äitienpäivän perinteisiin kuuluu käynnit mummoloissa ja herkkuja maisteltiin ja juteltiin kaikkea kivaa, kun saadaan sisarukset koolle. Papu sai ulkoiluttaa uusia ihania pikku tennareita. Onneksi ei ollut niin paljon vesilätäköitä, kun ne ovat niin mieluisia. 

Meidän äitienpäiväkakku oli vadelmista, johon yritin tehdä kiillekuorrutuksen. Vadelmien alle laitoin ensin vadelmahilloa, että ei ollut niin kirpeää pelkillä pakastevadelmilla, jotka ovat meidän omasta puutarhasta viime kesältä.


Olen korttifriikki ja sitten tulee katseltua matkoilla kortteja. Nämä isot kortit vietiin mummoloihin, näissä oli ihanat tekstit sisällä: 

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille, toivotaan, että aurinkokin pilkistää enemmän!

2 kommenttia:

  1. Olen monesti miettinyt ilmakihartimen ostoa, mutta koska en ole koskaan päässyt kyseistä vempelettä missään testaamaan, niin kauppaan se on aina saanut jäädä :). Millaista kiharaa sillä saa aikaiseksi? Itse tykkäisin mahdollisimman luonnollisesta lopputuloksesta :).

    VastaaPoista
  2. Kiharaa saa,jos käyttää muotoilutuotteita apuna.Muuten itse aamuisin yön jäljiltä "föönään" tällä hiuksia koholle,enkä tee kiharaa,ehkä vähän latvaan.tulos on siis luonnollinen.Tupeeraan ja laitan päällyosaan lakkaa.Sopii laiskalle ja ei aamuihmiselle.Kihartamiseen menee aikaa,ja mielestäni helpommin ja nopeammin saa tavallisella kihartimella kiharat hiuksiin.Jos on pitkät hiukset,niin ilmakiharrin saa olla paksu ja lyhyisiin hiuksiin taas ohuempi.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com