4.5.2014

Yrttien kasvatusta ja partyliten somisteita

Laitoin viime viikonloppuna meille yrttejä kasvamaan ja lisäksi kesäkurpitsaa esikasvattelen.
Tänään oli jo pinaatti ja tilli nousseet mullasta. Muita yrttejä laitoin kasvamaan myös basilikaa, persiljaa  ja sitruunamelissaa.  Yrtit menestyvät hyvässä mullassa kotikeittiössä viikkoja, ja välillä voi laittaa uutta kasvamaan. Näin on aina tuoretta yrttiä saatavilla.

 
 Tänään laitan ruusupapua myös kasvamaan. Viime vuotisen pavun siemenet keräsin talteen, ja nyt ensin pidän niitä muutaman päivän vedessä ja sitten multaan. Ruusupapu on helppohoitinen kasvatettava ja siitä tulee ihan näyttävä kasvi  tuonne terasille.


Nämä Partyliten somisteet odottavat pääsyä terassille. Satuin löytämään kirpparilta tämän kolmannen ötökän. Oma kokoelma alkaa nyt olemaan riittävä. Näitä on nyt toukokuussa Partylitella tarjouksessa puoleen hintaan 29,90€ /2 kpl pieniä ötököitä.


Tämän löysin Oulusta kirpparilta myös, en tiedä onko vielä kuvastossa myynnissä tämä ihanuus (puttui vain näitä lasiosia, mutta minulla on itsellä niitä värillisenä, mutta toivottavasti löytyy varaosina näitä samanlaisia alkuperäisiä).Kovin on kylmän näköistä ulkona, mutta onpa sitten aikaa olla sisällä. Me lähdemme piipahtamaan naapurikaupungissa ostoksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com