10.5.2014

Vanish ja valkoiset huonekalusi kiittävät

Onko sinulla ongelmia valkoisten kankaisten huonekalujen kanssa? Onko niihin tullut tahroja tai muuten likaa? Nyt löytyi ratkaisu tämän ongelman poistamiseen, nimittäin voin kyllä suositella tätä Vanish matto- ja huonekalujen puhdistusainetta. Meillä on  valkoinen sohva, jonka leveälle käsinojalle kaatui kahvia ja meni sitä sitten tuolle uudelle Finlaysonin norsutyynynpäällisellekin. Siihen kyllä laitoin valkoisille kankaille tarkoitettua tahranpoistoainetta. Kahvi oli kyllä tiukassa sekä tyynynpäällisessä että tuossa käsinojassa. 

Mutta täällä suihkutettavalla ja sen jälkeen vaahtoavalla Vanishillä sain käsinojat puhtaaksi ja sitten vielä pesin istuinosat pyykkikoneessa ja laitoin valkoisille kankaille tarkoitettua Vanishin tahranpoistoainetta. Sohva on taas valkoinen.

  
Ja tässä alhaalla käsittelyn jälkeen!Sinikorkillinen on matto- ja huonekaluille
 tarkoitettua puhdistusainetta ja pienemmät tahranpoistoon värillisille ja 
valkoisille kankaille. Lepotuolit ovat jo olleet menossa kierrätykseen tässä talven aikana, mutta tämä ihmeaine puhdisti melkeinpä uudenveroisiksi tuolitkin. Vanish-suihkupullollinen melkein meni tähän työmaahan, mutta kyllä olen tyytyväinen lopputulokseen. Vanishin suihkutuksen jälkeen aine voi vaikuttaa hetken kankaassa, sen jälkeen se pyyhitään pois kostealla mikrokuituliinalla. 

Nyt pitää vain muistaa ostaa kankaiselle sohvalle ja lepotuoleille tarkoitettua suojasuihkeainetta. Sen verran oli iso tuo puhdistusoperaatio.

2 kommenttia:

  1. Hyvää tietoa meidänkin valkoiseen kotiin :). Aurinkoa!

    VastaaPoista
  2. Tätä kyllä suosittelen!tuli niin puhtaat,tietää nyt millä puhdistaa jatkossa.aine sopii myös maton tahroihin,ei tarvitse koko mattoa pestä!hyvää äitienpäivää!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com