23.5.2014

Riviera Maisonin ihanat tuotteet

Kun on sellainen valokuvafriikki, että tykkää pitää valokuvia kauniissa kehyksissä seinällä, niin löysin Riviera Maisonin liikkeestä reissullani Helsingistä tämän jo pitkään heidän valikoimassa olevan kehyksen. Tähän ostin myös kiinnikkeen, joka oli pienen hattutelineen nimellä.

 

Näin ihaniin kasseihin liikkeessä tuotteet pakattiin. Tämä kassi jää kotiin jotain säilytystä varten. On sen verran söötti. 
 
 
 

Nämä perusvalkoiset lautaset teksteillä (Buon Appetito) ovat kattauksessa hyvät. Sopivat valkoisten tai miksei yksinkertaisten perusasioiden rinnalle. Olen näitä kerännyt tyttärelle lahjoina. Nyt ostin tämmöisen kulhon, joka sopii aamiaiselle muro tai puurokuppina tai pääruoalla salaattikulhona tai vaikka ihan tarjoiluastiana. Peruslautasia voisi hankkia seuraavaksi. Kiva idea myös lahjaksi esim. valmistuvalle opiskelijalle.


 
 
 
Kuvat lainattu
 https://www.rivieramaisonwebstore.com/fi/en/c/a/35/service/3535/bowls.html

 
 
Täällä on tehty pihahommia (ei tunnu loppua näkyvän), sain laitettua katetta isompien puiden juurille. Kaivoin ruohikkoa pois, ihan multa vain näkyviin. On sitten helpompi leikata nurmikko, kun on selkeä ero puun ja nurmikon välissä. Laitoin syksyllä kompostimultaa puiden juurille, niin tietäähän sen, että siinä rehottaa nyt heinä. Eilen ja tänään on myös paljussa istuskeltu, päätimme ettei vettä lasketa heti pois, ei jaksa käyttää aikaa paljun täyttämiseen, kun osa vedestä tulee pois....Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Heippa. Miten ihanat kehykset, juuri tuollaiset haluaisin! Kauniit yksinkertaiset lautaset, varmasti helppo yhdistellä perusastiastoon ja kivat ehkä tarjoilukulhoinakin pikkunaposteltaville? Pihahommat täälläkin menossa - ja tuntuu piisaavan :). Aurinkoa :)

    VastaaPoista
  2. Ajattelin, että näitä hankin lisää RM:ltä, kun tulee käytyä myymälässä. RM:llä on oma verkkokauppakin. Tämä on ihan ajaton malli, ja voi myös vaihtaa eri huoneisiin kehyksen, jos haluaa. Tykkään pitää valokuvia esillä ja vaihdella niihin kuvia. Kattaukseen saa ilmettä, jos on joku perusastiasto kotona, niin esim. näillä RM:n tuotteilla. Niillä on myös kivoja laseja. Tänään on tänne luvattu hellettä, lähden ostamaan kasvihuonetta, joten tämä päivä meneekin tuolla ulkona. Kivaa viikonloppua sulle!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com