18.12.2018

Lahjaideat pienelle tytölle ja Marimekon lahjaideat

Joululahjoja on tullut tänään paketoitua vielä näin lähellä joulua. Olen hankkinut Amerikan matkalta jo valmiiksi lahjoja ja sitten tässä viime aikoina tilannut verkkokaupoista ja ostanut pienyrittäjiltä pieniä lahjoja kuten shampoot, kosmetiikkaa ja kynttilöitä. Olen myös halunnut tukea harrastustoimintaa ja sitä kautta hankkinut lahjoja. Lahjoja ostamme tänä vuonna maltillisesti: lapsille pääosin tarpeellista eli vaatteita ja toki myös jotain sieltä pukin toivelistalta. Meillä aikuiset nuoret saavat yhden toivomansa laadukkaan ja arvokkaamman lahjan ja sitten jotain pientä parissa paketissa.

Sain blogiyhteistyön merkeissä suomalaiseen perheyritykseen Martinex verkkokauppaan alennuskupongin ja tilasin sieltä näitä värikkäitä Peppi Pitkätossu vaatteita pukinkonttiin, joissa on käytetty luomupuuvillaa. Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja ne ovat juuri lempivärejä meidän nuorimmaiselle, jonka lempiväri on aina ollut keltainen ja oranssi. Otin näistä reilun koon, että on kasvunvaraa, jos keväällä tulee kasvupyrähdystä. Papu tykkää keltaisesta väristä ja se on ollut hänellä aina lemppariväri pienestä asti. Nämä sopivat erinomaisessti eskarilaiselle!


Lindexin kivoista eläinaiheisista ja perusvaatteista ostin myös joululahjoja. Vaatteet ja varsinki polvet ovat kovalla koetuksella houisuissa, kun kuusivuotias on innokas liikkumaan ja temppuja tekemään. Taskut ovat kivoja näissä vaatteissa ja niihin voi laittaa jotain aarteita vaikka jemmaan. Basic- perusvaatteita onkin tarjouksessa  nyt täällä!


Tänään vielä ehtii tilata verkkokaupasta, jos haluaa paketin jouluksi. Vinkkaan tästä aivan supersuuresta Marimekon tuotteiden alennuksesta -30% täällä!  Lahjaideoita keräsin tähän kuvakollaasiin, jotka soveltuvat kaiken ikäisille. Sisustajan suurin suosikki on ollut tämä Urna -maljakko ja nyt sen saa tähän huikeaan suureen alehintaan eri väreissä. Oma suosikkini on kirkas, mutta myös vihreä on kaunis. Kerään itse näitä pieniä Mini -maljakoita, ja niistä onkin nyt joulun aikaan markkinoilla uusi väri. 



Marimekko Urna Maljakko Kirkas | Marimekko Mini Maljakko Ruskea | Marimekko Urna Maljakko Vihreä | Marimekko Oiva - Unikko Lautanen 15 x 12 cm Valkoinen/Punainen | Marimekko Oiva - Siirtolapuutarha Lautanen 12 x 15 cm | Marimekko Oiva - Siirtolapuutarha Syvä Lautanen 20 cm Valkoinen/Musta | Marimekko Oiva/Siirtolapuutarha Muki 25 cl Musta/Vihreä | Marimekko Oiva/Sääpäiväkirja Lautanen 20 cm Valkoinen/Vihreä/Keltainen | Marimekko Unikko Keittiöpyyhe 47x70 cm Valkoinen/Punainen 2 kpl | Marimekko Oiva Lautanen 20 cm Valkoinen | Marimekko Oiva - Siirtolapuutarha Kahvikuppi 20 cl Valkoinen/Musta |



* postaus sisältää affiliate-linkkejä

Kuusi päivää enää jouluun ja kyllä ne tontut ovat kiireisiä tähän aikaan vuodesta. Meillä on joulukalenterin luukut olleet kovin tärkeitä avata puhumattakaan tonttuovesta ja sen ympärillä tapahtuvasta liikkeestä. Tonttu oli nimittäin tuonut kirjeen oven vireeen! Niistä on ollut juttua täällä!




Mikä on sinun oma lahjatoiveesi?



6 kommenttia:

  1. Onpa hurmaavia lastenvaatteita!
    Kivat kuosit ja värit.
    Hyvin pienillä lahjoilla meillä mennään ja itsekin toivoin lahjaksi vain uuden suomalaisen seinäkalenterin. =)
    Mukavaa joulun tunnelmointia sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä oikein värikkäitä. Minä olen saanut valokuvakalenterin monena vuonna ja toivon sen saavan nytkin. Tytöt tekevät sen meidän omista kuvista. Hyvää Joulua sinulle!

      Poista
  2. Minä aina toivon, että saisin edes yhden konvehtirasian :)
    Ihania nuo uudet vaatteet, Peppi oli oman tytön suosikki pienenä.
    Mukavaa joulun odotusta teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peppi on lemppari ja itsekin lapsena tykkäsin Pepistä. Niin ajaton ja hauska henkilö. Meillä on jo pari rasiaa konvehteja syöty ja herkkujahan ne ovat. Ihanaa joulua sinulle myös!

      Poista
  3. Kivoja lahjoja! Minulla on kaikki vielä paketoimatta, mikäs kiire tässä? :) Mukavaa joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tahtoo aina joulu yllättää. Tänään hain vielä lahjoja viimeisiä. Ehkä huomennakin vielä.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com