25.3.2019

Meikit ja kosmetiikka ojennukseen

Meikit ja kosmetiikkatuotteet säilyvät hyvin ojennuksessa, kun ne ovat omissa lokeroissaan läpinäkyvässä telineessä. Ostin tämän telineen tuolta Jenkeistä edelliseltä matkalta Miamiin ja Orlandoon. Telineessä on eri kokoisia ja levyisiä lokeroita sekä alhaalla vielä omat avattavat lokerot, joissa säilytän koruja ja hiusjuttuja. Yläosaan olen laittanut meikkitarvikkeet omiin lokeroihin: rajauskynät, kulmakynät, ripsivärit, luomivärit ja värivoiteet. Hyvin ovat pysyneet järjestyksessä ja sitten löytyy aamutoimien aikaan ilman suurta etsimistä.



Ikean kaksipuoleinen peili on näppärä nostaa ehostuksen ajaksi sinne, missä sitten tulee laitettua itseään. Minulla tämä lokerikko ja peili ovat usein keittiössä pöydällä tai tason päällä. Tai välillä ne ovat kylpyhuoneessa ja nyt kuvauksen aikana tuossa meikkauspöydän päällä, joka on jäänyt vaiheeseen pöydän sisustaminen. Ja pöytäkään ei ole vielä löytänyt oikeastaan lopullista paikkaansa meillä. Tätä pöytää käytetään myös tietokonepöytänä, mutta siihen tarvitsen ergonomisemman pöydän, kun teen töitä paljon myös kotona. 


Meikit ja kosmetiikka ojennukseen


Meikit ja kosmetiikka on helppoa ottaa lokerosta käytöön, Haluan esitellä tässä yhden hyvän silmien rajauskynän. Olen nimittäin testaillut Lancómen silmien rajauskynää. Siinä on kätevä tuo kääntyvä varsi, helpottaa käden asentojen vaihtamista pikkutarkassa rajauksen teossa. Lancómen tuotteet ovat -20 % tarjouksessakin tämän kuun loppuun, jos on tarvetta päivittää omaa kosmetiikkaa. Ripsiväreissä on myös Lancómella kaarevat varret, joka helpottaa ripsien laittoa. Arkena suosin hyvin yksinkertaista ehostusta ja sen vuoksi on hyvä, että tarvittavat kosmetiikat ovat helposti saatavilla ja kätevästi siirtyvät huoneesta toiseen. Nuo luonnonharjassiveltimet ovat omia suosikkejani!


-sisältää affiliate-linkin

Missä sinä pidät kosmetiikkatavaraoitasi?






3 kommenttia:

  1. Onpa näppärä teline ja kokonaisuus!
    Itselläni päivittäiset meikit ovat meikkipussissa ja voiteet wc:n lokerikkohyllyssä, josta ne on helppo ottaa.
    Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohon mahtuu tarvitsemani kosmetiikat paitsi kasvorasvat.Niitä läträän aina reilusti,kun olen kuivaihoinen.Yöpöydällä on myös yövoide.

      Poista
  2. Onpa kätevä tuo lokerikko! Minulla on kosmetiikka yhdellä hyllyllä alakerran veskissä, ei kyllä noin nätisti kuin sinulla :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com