18.3.2019

Kahvipöydän pelastajat -vierasvara

Kahvipöydän pelastaja on paketti suklaata, jos kaapissa ei ole pullaa tai keksiä tarjolla. Tumma suklaa sopii hyvin teen tai kahvin kanssa. Suklaa on kiva laittaa esille pienelle puiselle tai keraamiselle lautaselle tai mille vain lempialustalle. Tummaa suklaata on tullut itsekin tehtyä ja pakasteesta löytyy nytkin itse tehtyjä konvehteja. 

 Näissä Goodion ja tuo Isokyrön Kyrö Distillery Companyn yhteistyösssä tehdyissö suklaissa on myös niin kauniit nämä paketit, joten laitoin ne esille myös suklaan kanssa pöytään. Karpalolla ja ginillä höystetty  raaka tumma suklaa on kääritty ihanaan lappapuuron punaiseen kääreeseen (kuvassa vasemmalla) ja Café Ubuntun kääre tuo mieleen afrikkalaisen kankaan kuosin.

Café Ubuntu -suklaapaketin myynnistä menee viisikymmentä senttiä muuten hyväntekeväisyyteen kenialaisten naisten ja lasten hyväksi. Teksti lukee paketin takaosassa läpässä, ja näin voi kotona myös osallistua hyväntekeväisyyteen suklaan merkeissä. 


Café Ubuntu on tummaa suklaata ja myös vegaaninen, laktoositon sekä gluteeniton. Katsoin, että paketissa on lisättyä sokeria, eikä ole maultaan siten liian vahvaa kahvipöytään. Karpalo on aina mielestäni toimiva suklaassa ja marjat yleensäkin.

Viikonloppu meni flunssan kourissa, ja ääni on hiukan kadoksissa vielä tänäänkin. Saimme pienen apulaisen kanssa jo pääsiäisruohon kylvettyä. Hän ei malttanut odottaa, vaan sunnuntaina jo laitoimme tipujen ruohon kasvamaan. Kaupassa oli myös oikein suuria pääsiäismunia ja sellainen yksi jo kotiutui meille. Sovimme, että sen sai avata karkkipäivänä lauantaina. Ja sitä ennen piti auttaa kotitöissä, mutta ehkä se nyt oli hintansa väärti. 

Nämä kauniit suklaapaketit käyvät myös pääsiäispöytään ja ovat myös hyviä lahjaideoita!


* Tuotteet saatu blogiyhteistyönäOnko suklaa sinun kahvi - tai teen kanssa tarjottava herkku?

5 kommenttia:

 1. Onpa nättejä suklaapaketteja!
  Ehdottomasti suklaa sopii myös kahvin kanssa nautittavaksi. Erityisen hyvää se on mielestäni punaviinin kanssa.
  Iloista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaapalanen vs pulla, niin on vähemmän kaloreitakin.Tuo viinin kanssa suklaa olikin hyvä vinkki!

   Poista
 2. Meillä asuu kolme karkkihiirtä joille maistuu kyllä niin suklaa kuin lakritsakin keksejä unohtamatta. :) Eli, ostan kaappiin varoiksi suklaata tms, kun niitä haluaisin tarjota löytyy kaapista vain tyhjät rasiat. :)
  Mutta, tuo suklaa on niin herkkua. Söisin ja tarjoisin vieraille, jos kaapista löytyisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummempi suklaa onkin sopivan maukasta,niin meillä esim.mies ei niin paljoa syö tummaa suklaata, levy vaaleaa menee hetkessä.Joten niissä ei tarjottavaa meilläkään jää vieraille.

   Poista
 3. Minä olen siitä outo, että usein suklaan kanssa juon kylmää maitoa :) Tokihan suklaa on niin hyvää, että sitä nyt voi nauttia vaikka minkä kanssa tai ihan sellaisenaankin :D
  Ihanaa iltaa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com