12.3.2019

Siro kaiutin musiikin kuunteluun

Siro kaiutin musiikin kuunteluun on nyt olohuoneen hyllyssä paikoillaan.  Tämä kaiutin on on Tdk-merkkinen. Kaiuttimen saa ladattua tai sitten laittamalla johdolla seinään. Yhteys toimii langattoman verkon kautta Bluetoothilla yhdistämällä, joten musiikkia voi soittaa minkä tahansa bluetooth-ominaisuuden omaavan laitteen kanssa. Äänentoisto on hyvä, ja kyllä tuo tekniikka vain on kehittynyt niistä ajoista, jolloin piti olla suuret kaiuttimet hyllyssä. Tämä pieni kaiutin vie vain vähän tilaa ja on silti tehokas. 


Kaiuttiminen koolla ei ole enää välttämättä merkitystä, miten hyvin musiikki kuuluu. Pienestäkin kaiuttimesta voi kuulua yhtä hyvin kuin suuresta kaiuttimesta. Musiikkia voi nykyään kuunnella langattomasti olohuoneen sohvalla tai vaikka terassilla kesällä. Langattomat kaiuttimet ovat mullistaneet musiikinkuuntelun ja monenlaisia kaiuttimia on saatavilla jokaiseen makuun.

Meillä kuunnellaan musiikkia pääosin viikonloppuisin, kun on aikaa rentoutumiseen. Arkena ei 
niinkään tule kuunneltua musiikkia. Sisustukseen tämä kaiutin sopii hyvin, koska se on matala ja suorakaiteen muotoinen. Tilaa se ei paljoa vie hyllystä. 


                                                                                                                                                  * sisältää affiliate-mainoslinkin

Millaisia kaiuttumia teillä on kotona käytössä?

4 kommenttia:

 1. Tietokoneessa (pojan huoneessa) on kiinni aika tehokas kaiutin, sekin pieni kooltaan. Itse voisin ostaa jonkin, jonka kytkeä puhelimeen, saisin vähän lisää tehoja ruoanlaitto musiikin kuunteluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla olen muuten kännykän kautta soittanut musiikkia ja on hyvä äänentoisto.Musiikki saa välistä rentoutumaan, kun tekee kotiaskareitakin.

   Poista
 2. Hieno kaiutin, meillä on isoja ja pieniä... langattomia ja langallisia. Minä en taida ymmärtää niiden päälle mitään, kun tuo ukkokulta hoitaa ne asiat. Ihanaa keväistä viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Tuollaiselle olisi käyttöä meidän keittiössä. Tykkään varsinkin jouluisin kuunnella musiikkia kun leivon yms keittiössä, ei viitsisi aina laittaa TV-huoneen kaiuttimista soimaan.
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com