9.5.2016

Diy- kortti ja kranssi sekä äitienpäivälahjat

Äitienpäivä on aina niin mieltä lämmittävä juhlapäivä, että ei kai sen parempaa me äidit voida saada. Meillä on tapana kokoontua mummolaan koko suvun voimin, jossa on jo kolme sukupolvea mukana eli meidän pienet kohta 3- ja 3,5v prinsessat. Ja jouluna on yksi pikkuinen lisää joukossamme. Siskoni oli ollut apuna äidilläni kakkujen täytössä, kun hänen kädet ovat välillä kipeät. Äitini on aina ollut loistava kokki ja leipuri. Nyt hän oli loihtunut itse suolaamastaan lohesta voileipäkakun.

Nämä itse tehdyt kortit ovat aina niin ihania saada, Jos en väärin muista, niin tyttäreni osti nämä leimasimet Granitista. Kiva diy-idea ja helppo toteuttaa.

Meillä annettiin hemmottelulahjakortteja jalkahoitoihin. Tyttäreni antoi lahjaksi kivoja tauluja ja itse tekemiään kortteja. Askartelutaidot ovat myös hyvin halussa suvun nuorilla. Toinen tytär teki minulle lahjaksi ihanan mansikkajuustokakun. Rakkaus-muumimuki tuli mukikokoelmaani lisää.


Mummo sai myös ihanan valtavan virkatun pyöreän maton ja lisäksi tämmöisen diy-kranssin, joka on tehty suodatinpusseista. Kranssi oli erittäin kaunis ja sopii hyvin valkoisen maton kanssa. Laitan kuvaa matosta, kun sen äitini on sen paikan löytänyt kodissaan.


Ja tämä oli meidän toisen mummin lemppariväri ja häntä muistettiin viemällä kylmääkin ilmaa kestävä krysanteemi haudalle. Minusta tämä väri oli erinomaisen kaunis.Ihanaa uuden viikon alkua Sinulle!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on,mietin kuinka isotöinen tuo on tehdä.

   Poista
  2. Niin on,mietin kuinka isotöinen tuo on tehdä.

   Poista
 2. Kranssi on tosi kaunis. Hyvän värinen krysanteemi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hopea sopi myös kranssiin hyvin.

   Poista
  2. Tuo hopea sopi myös kranssiin hyvin.

   Poista
 3. Ihania itsetehtyjä lahjoja ja tuo kranssi on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diy-jutut ovat aina niin ihania!

   Poista
  2. Diy-jutut ovat aina niin ihania!

   Poista
 4. Ihania lahjoja <3 Aurinkoista viikkoa :)

  VastaaPoista
 5. Kranssi on upea!! Ihania lahjoja ♥

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com