5.2.2019

Ystävänpäivälahjavinkit -muista ystävää

Ystävänpäivälahja on taas ajankohtainen asia ensi viikolla. Itse aion muistaa ystäviä korteilla ja sitten matkalta tuli ostettua jotain lahjoja ja tietysti myös tuliaisia. Primark on sellainen tavaratalo, että sieltä löytää kaikille saman katon alta kivoja tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja edullisia. Tytöt halusivat sieltä pitkiä neuletakkeja, jotka olivat hinnaltaan 12 euroa. Toiselle toin mustan ja toiselle sinapinkeltaisen, ja sen värisen paidan ostin myös itselleni. Viime vuonna tuo sinapinkeltainen taisi olla jo hyvin trendikäs väri. Ostin myös seuraavaa lomaa ajatellen lierihatun ja uimavaatteet, koska matka suuntautuu lämpimään, mutta siitä kirjoittelen toisella kerralla. Primarkin uutuuksia oli tuo hajuvesi, ja kun on ihastunut New Yorkiin, niin tuoksu oli saatava. Asusteita annan siis myös lahjaksi  ystävänpäivänä.  


Hiusdonitsit ovat taas palaamassa muotiin, ja näitä on varmaan monen lukijan käytössä ollutkin joskus. 


Tässä ystävänpäivälahjavinkkejä lukijoilleni hyvillä alennuksilla ja tuotteet ehtivät tulla vielä ystävänpäiväksi 14.2. Nuo Monsun homespa tuotteet ovat ihastuttavia, kun nykyään kotona voi olla kylpylä-tunnelmaa. Saunareissulla voi laittaa kynttilää palamaan tai tehdä jalkakylvyn tai käsihoidon itselle. Talven rasittamiin hiuksiin on hyvä tehdä myös naamio, yhtälailla kuin kasvoihin. 


Meikkivoiteet -20%

Monsun homespa -20%

KICKS Club: Smashbox primerit -25% 

KICKS Club: KICKS Beauty -meikkisiveltimet & -sienet -25%

KICK Club: Ralph Lauren -25%

Lernberger Stafsing hiustenhoito -20%



Kicksin kampanja on voimassa 19.2.19 saakka! 

                                                                                                    * sisältää affiliate-linkit



Leivoimme pienen apurini kanssa gluteenittomia laskiaispullia. Pullat eivät kohonneet mielestäni tarpeeksi ja aika vaikea on saada onnistumaan pullat muilla kuin Moilasen munkki- ja pullajauhoilla. Mutta tärkeintä oli itse leipomisen ilo kuusivuotiaalle leipurilleni; se on parasta mitä me yhdessä aina teemme ja vietämme hauskoja hetkiä. Marimekon lautaselta pullatkin näyttävät paremmille!




 Mitä sinä muistat ystävääsi?





4 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia olet tehnyt. Itse muistan ystäviä korteilla ja viesteillä.
    Joskus muulloin tulee annettua jotain pientä ja sopivaa ystävälle.
    Kivaa loppuviikkoa!



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä reissulla ei ollut aikaa käydä ostoksilla. Pyysin tyttöjä ennalta katsomaan, mitä toisin heille. Huomenna yritän vielä ehtiä hakemaan ystävänpäiväpostimerkit, ne kun aina tahtoo loppua ennen aikojaan postista.

      Poista
  2. Minä taidankin ommella työkavereille hiusdonitsit lahjaksi, kiitos vinkistä :)
    Ihanaa keskiviikkoa sinulle Aikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, kun sait tuosta idean. Ja donitsi on hiuksillekin kiitollinen, nytkin donitsi pääsä.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com