20.3.2015

Apuja pöydistä

Muistan tarkalleen, kuinka ensimmäinen pöytähankintani omaan kotiin oli koivunvärinen tarjoilupöytä. Pöytä on edelleen varaston uumenissa tallessa odottaen uusiokäyttöä. Tuleeko sinulla mieleen, mitä huonekaluja ostit ikiomaan ekaan kotiin? Kummasti itse muistaa hyvinkin tarkasti millaiset huonekalut ja verhot hankin. Tarjoilupöytä toimi olohuoneen pöytänä ja välillä myös makkarissa yöpöytänä.

Apupöydällä voi olla monta käyttötarkoitusta. Se voi olla olkkarissa, kun säilytetään lehtiä tai halutaan laittaa mukia tai lasia vähäksi aikaa jonnekin. Makkarissa voi toimia yöpöytänä, työhuoneessa aputasona ja lastenhuoneessa myös. Meillä on keittiössä kuvassa näkyvä apupöytä apuna kokkailussa ja leipomisessa. Lisäksi siinä on valkoinen ovi toisella puolella, jonka takana on kaappi astioita ja koneita varten.  Monikäyttöinen! Rullat auttavat siinä, että pöytää voi vaihtaa paikasta toiseen näppärästi. Meillä apupöydälle on myös paikka keittiön alakaapistossa, jos pöydän haluaa pois tieltä. Tämä apupöytä on teetätetty keittiönkalusteiden hankkimisen aikana.

 

Olohuoneessa olisi tarvetta nyt toiselle apupöydälle. Tähän Block- apupöytään olen ihastunut. Näitä saa monen värisenä: harmaana, vaalenapunaisena, beigenä jne, mutta itse ottaisin valkoisen. Hintaa nettikaupoissa tällä on n. 205-220€.
Block pöytä - minttu - Normann Copenhagen
Block-pöytä , Normann Copenhagen
kuva lainattu www.finnishdesignshop.fi
4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen tuo apupöytä, ensimmäiseen kotiini ostin varmaan sohvan ja pienen pöydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan vielä väritkin selvästi mitä oli huonekalut.Osa uusiokäytössä.

   Poista
 2. Tuo Block-pöytä on kyllä kiva :) Itsekin siitä haavellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä!Monikäyttöinen kun rullilla!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com