10.3.2015

Säilytysratkaisuja kotiin & valkoinen tapetti

Tulin vinkkaamaan näistä edullisista vanerihyllyistä ja metallikoreista, joita oli -20 % Stockmannilla myynnissä. Kuvat ovat uudesta leikkihuoneesta, jossa näkyy myös uusi tapetti, joka valkikoitui kuitenkin mahdollisimman yksinkertainen valkoinen tapetti, jossa on graafista valkoista kuviointia. Yläkuvasta näkee tapetin kuvion parhaiten. Huoneen sisustus on vielä kesken, mutta näillä päästään jo alkuun. Pieni Papu oli ihmeissään, kun lelut oli siirretty eri huoneeseen. Uusi tyyny haettiin ensimmäisenä huoneesta, kun hän tuli kylään!
Tämä Annon lintutyyny oli minusta hauska, joten Kodin Ykkösestä lähti alekorista mukaan.Vanerihyllyt ovat kevyet ja ne voi maalata, jos kyllästyy puun väriin; sehän on nyt niin trendikäs väriltään, kun puu on palannut sisutukseen takaisin.Nyt happihypylle, kello on yli kuusi ja edelleen vielä valoisaa hieman. Kevät on tullut!!

10 kommenttia:

 1. Siis aivan ihanaa tuo tapetti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin sitten tämmöisen ihan valkoisen, että ei kyllästy.

   Poista
 2. Kaunis kuvio ja hohde tuossa tapetissa <3 Ihana tuo lintutyyny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin se paras osa tapetissa, tulee hyvin valossa esille pitsikuvioa. Tyyny oli tosiaan 4€ Kodin Anttilassa, ei voinut jättää hyllyyn.

   Poista
 3. Kiva tapetti tuossa hyllyn takana ja kkitos tuosta vanerihyllyideasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon vanerin voi sitten vaikka maalata, jos ei tykkää enää puunväristä.

   Poista
 4. Aikku meidän Muumimukit on tilattu Scandinavian Outdoorista. En ymmärrä miten sieltä, nehän muu retkeilytavaraa ja kun hain hakusanalla Muumit tuli Muumi kumpparit. Mutta oli kuulemma erä ja enää ei siellä ei niitä ole, ainakaan tänään kun yritin etsiä nettisivuilta. Kerrassaan outo paikka myydä niitä, mutta näin kuulemma asia on.

  Toivottavasti saat mukin hyvään ja edulliseen hintaan. <3

  Hyviä unia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukit on tilauksessa! Kiitos vinkeistä! Tänne tulee kuvaa niistä, kun ne saapuvat. Muumikokoelma kasvaa.

   Poista
 5. Minä olen juuri ihaillut sitä kuinka valoisaa on vain myöhempään ja myöhempään. Sitten parin viikon päästä siirretään taas kelloja, joten simsalabim ja on valoisaa taas tunti enemmän! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti sitä tuota valoa jo kaipaa pitkän pimeän ajan jälkeen. Kynttilöitä tulee vielä iltaisin polteltua, tuo sekin valoa.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com