27.3.2015

Matot pehmeää ja käytännöllistä

Kodeissa käytetään paljon paksuja pitkänukkaisia mattoja, jotka ovat pehmeitä ja ihanan tuntuisia jalan alla. Mitä tiiviimpi maton langan kierre on sitä paremmasta laadusta on kyse. Laadukkaampaan mattoon ei tartu myöskään niin pöly ja lika. Askosta saisi nyt järkevällä hinnalla mattoja, kun mallistot vaihtuvat. Tämä pehmetä Hills-nukkamatto on Askossa huipputarjouksessa. Vaaleisiin mattoihin kannattaa käyättää suoja-aineita; pysyy puhtaana kauemmin.

kuva lainattu www.asko.fi

Meillä on ollut vuosia lattialla kesättalvet villamattoja pyöreitä ja pitkulaisia; ovat helppohoitoisa muutoin paitsi jos tipahtaa jotain matolle. Talvella villamatot on hyvä lumessa harjata, näin ne puhdistuvat melkein itsestään. Villamatto ei myöskään pölyä ja kestää käytössä vuosikausia. Allergisille sopivat myös.


Keittiössä ja kodinhoitohuoneessa käteviä ovat Pappelinan muovimatot. Ne ovat olleet käytössä hyvinkin helppohoitoisia. Matot on helppo pitää puhtaana, vain imurointi ja tahrat lähtevät pyyhkimällä. Pyykkikoneessa matot voi myös pestä.

Katsoin mitä uusia mattouutuuksia on Askossa tarjolla ja tämä villainen "Tunturi" -matto näyttää kivalle.

TUNTURI-villamatto 140 X 200 cm, valkoinen
kuva lainattu www.asko.fi


Leikkihuoneeseen tai keittiöön olen tätä muovimattoa jo kauan ihastellut Nordiskehjemin mallistosta (Tribes Tebbe) Värikäs ja graafinen kuviomatto on kevään ja kesän värinen. Tykkäisitkö tästä ?


Tribus Teppe - multicolor
kuva lainattu:nordiskehjem. noEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com