8.3.2015

Siwan löytö ja väripilkku kotiin

Lomalla aina ei mene kaikki suunnitelmien mukkaan, mutta onneksi en tänä vuonna lähtenyt matkalle enkä varannut perheelle matkoja. Pikkuinen Papu oli hengitystieinfektion vuoksi sairaalassa tehohoidossa. Nyt on kaikki jo parhain päin! Suuri kivi putosi sydämeltä, kun hengitysarvot alkoivat vihdoin muuttua hyväksi. Kotona lomalla maalasin työ/leikkihuoneen ja yksi seinä sai tapetin. Siitä tulossa tulevalla viikolla omaa postausta, kun saan valoisan aikaan kuvattua. 

Siwasta muuten tekee usein löytöjä ihan sisutukseen ja kotiin. Ratian lakanat on Siwan hankintoja yhden keräyksen tiimoilta. Siitä onkin juttua ollut täällä. Nyt löysin Siwasta näitä kankaisia hedelmäpusseja 2€/kpl. Näitä olen etsinytkin, ja nyt kun vielä muistaa ottaa mukaansa kauppareissulle, niin pääsee eroon niistä muovisista pusseista, joita kertyy tuonne kaappiin kasapäin. 
Kirppislöytö oli tämä Gantin korallinvärinen tähtityyny; oikea väripilkku! Kangas on puuvillaa, joten aavistuksen pesussa jo väri vaaleni. Onkohan muilla käynyt samoin? 
HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄN ILTAA SINULLE!

4 kommenttia:

 1. Myöhästyneet naistenpäivän toivotukset sinulle <3 Ihana tuo tähtityyny :) Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin sulle! Kiva, kun olet tullut tänne lukijaksi. Pistäydyn vastavierailulla!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava kirppislöytö. Hih hieman jopa kade, sen verran soma. Minulla ollut tuo sama vaaleansinisenä monta vuotta, mutta kissa aina tamppasi kynsiään siihen, mikä lie tyynyssä viehätti. Lopulta näytti rumahkolta.

  Toivon tyynyllesi pitkää ikää ja sinulle aurinkoista viikkoa

  p.s. ja toivottavasti saat hyppysiisi Ruotsimukin. <3

  VastaaPoista
 4. Kissa on myös meillä!Ja on teroitellut kynsiä vähän vaikka minne;saapa nähdä pysyykö tyyny ehjänä.Muumimuki on nyt hankintalistalla!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com