14.3.2015

Ostoksilla Askossa

Joskus on ihan kiva käydä huonekaluliikkeissä haistelemassa ja nuuhkimassa uusia tuulia sisustuksen saralla huonekalupuolella. Olen tykästynyt Askon-myymälään, jossa on esillä myös sitä piensisustustavaraa, jolla saadaan kotiin edullisestkin pientä piristystä. Ja varsinkin, jos sitä sisustusmaniaa on liikkeellä vähän väliä kuten meillä. No enhän olisi välttämättä torkkupeittoja tarvinnut, mutta miten vastustaa kiusausta, jos viidellä eurolla kappale sai näin muhkeat ja pehmet tähtihuovat. Materiaali on tosissaan ihanan pehmoista molemmin puolin; ja nämä nyt ovat esillä jonkun aikaa ja sitten syksyllä kaivan esille viimeistään. Meidän Fiia nauttii lämmöstä ja auringosta, ja mikäs kissanpäiviä näin kevät auringon paistaessa on vietellä. Askossa oli muitakin huipputarjouksia, niistä lisää tulossa!!!Ehkä talon emäntäkin on sellainen vilukissa, että mielellään kaivautuu viltin alle ja venyttelee jäseniään kun auringonsäteet lämmittää ....

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tosiaan tuollaista ale ostosta ei olisi voinut jättää kauppaan ❤️ Ihanaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on luonnossa kauniimmat, ihanan pehmeät molemmilta puolilta. Kiitti samoin sinne leppoisat sunnuntai-illat!

   Poista
 2. Minäkin tykkään Askon sisustuspuodista. Viimeksi ostin sieltä ihanat tähtikuvioiset tyynynpäälliset. Hinta oli huokea ja laatu loistava :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ovat ihan laadukkaita tuotteita, hyviä tarjouksia myös!

   Poista
 3. Kiva viltti, ei niitä liikaa ole, jos niitä oikeesti käyttää:) Kisu on niin suloinen pötkötellessään tuossa!

  VastaaPoista
 4. Kisu on aina varaamassa meiltä parhaat paikat olkkarissa ja alla pitää olla aina viltti. Sitten vain käy niin, että saa imuroida karvoja harva se päivä niistä.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com