3.3.2015

Vihreäteehetki ja Kuudes maku

Teen ystävänä tykkään kokeilla erilaisia teelaatuja. Clipperin vihreä luomutee on erinomainen ostos. Tämän teen ostin Oulusta Kuudes maku -kaupasta, kun haimme samalla myös muuta pientä naposteltavaa; kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä, jogurttirusinoita ja muita uutuuksia. Kaupasta löytyy myös superfoodeja joka lähtöön, luomutuotteita, kahvia, teetä ja näitä naposteluherkkuja. Kauppa on ihan Stockmannia vastapäätä. Kauppa on saman tyylinen kuin Punnitse&Säästä. Tätä vihreää teetä saa myös ihan S-marketista.


Tänään tuli rauhallisella aamupalatuokiolla mieleen myös, että viherkasvit pitäisi vaihtaa uusiin purkkeihin. Meillä  onkin vain muutama viherkasvi, vaikka ne puhdistavat ilmaa, niin on vain vaikea löytää niille sopivia aurinkoisia paikkoja läheltä ikkunaa. Sama ongelma taitaa olla muillakin? Joskus on hylly esim. kostunut, kun kukkapurkin lautaselta on vesi valunut ja jättänyt ikävät jäljet pintaan. Sen vuoksi meillä on vain muutama viherkasvi; nekin ovat helppohoitoisimmat.


Kukkapurkki: Ikea, lyhty: Partylite 


Tiistaiterkut lomalta! Mikä on sinun lempiviherkasvisi?


2 kommenttia:

  1. Minulla ei ole sisällä ollenkaan viherkasveja tällä hetkellä.. Syynä on kissa joka keksisi käyttää sitä hiekkalaatikkona. :)

    VastaaPoista
  2. Tuota teetä täytyykin ostaa seuraavalla kauppareissulla jos tuosta lähi S- marketista löytyisi!Minulla on myös vain pari viherkasvia mutta tarkoitus olisi nyt niihinkin panostaa ja ostella uusia :) Lempparini on saniainen ja muratti :)

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com