20.3.2015

Kukat sisustuksessa

Kauniit kukat ovat niin ihana piristys kotona pöydällä, että kuihtumisen merkkejä näytellessä on jo uusi kukkapuska mukana tulossa kauppareissulta. Laskin, että meillä on jo ollut ihan kiitettävä määrä tulppaaneita tässä tulppaaniaikana maljakossa. Osa on tullut lahjana kuten äitini ja siskoni toivat naistenpäivän kunniaksi. Hyviä vinkkejä miten tulppanit menestyvät maljakossa ovat: viet iltaisin viileään maljakon kukkineen, väillä leikkaat uuden imupinnan, vettä laitat vain n.kolme neljä senttiä pohjalle ja lisäät sitä tarvittessa ja maljakkoon voi laittaa myös lunta.. Näillä väripilkuilla kyllä saa äkkiä tunnelmaa ja näköä sisustukseen ihan pienellä vaivannäöllä. Kukkien joukkoon kannattaa vaikka omalta pihalta hakea oksia! Vihreät sillmut aukeavat äkkiä maljakossa. Pääsiäinen on lähellä, niin pajunkissoja.maljakko: Pentik Samalla tässä tulee harjoiteltua valokuvausta ja olen päättänytkin hankkia uuden objektiivin, oettä pääsisin kuvaamaan esim. laajakuvia tai sitten oikein tarkkoja yksityiskohtia. En vielä tiedä millaisen objektiivin hankin, mutta täytyy käydä jossakin hyvässä myymälässä.

Onko sinulla vinkkiä antaa millaista objektiivia käytät ja millaiseen kuvaukseen?

8 kommenttia:

 1. Tulppaanit tuovat kevään ja väreissä löytyy mistä valita!
  Pirteää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun näitä saa vaikka missä väreissä!

   Poista
 2. Kauniita kuvia on! Ja ihana blogi sinulla muutenkin, viehättävä.. ♥ Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailusta. Olenkin käynyt vastavierailulla!

   Poista
 3. Tulppaanit on kaiken värisinä ihania <3 Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Täällä toinen kukkakuvaaja. Ne ovat paikoillaan ja niistä saa irti kaikenlaisia kivoja yksityiskohtia. Erittäin hyvä harjoittelukohde :) Uusi objektiivi olisi minullakin toiveissa erityisesti sellainen laajakuvaversio. Kivaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
 5. Tuo laajakuvaobjektiivi ois myös mitä oon ajatellut.Haastavaa on tosiaan se,että kohde jos liikkuu,kuten esim.lasten kuvaaminen.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com