31.3.2015

Luonnosta kosmetiikkaa

Olen vihreä luonnonkosmetiikan käyttäjä. Tarkoitan, että olen käyttänyt aina kosmetiikassa tiettyjä merkkejä, vuoden käyttänyt Lumenea ja nyt on myös mielenkiinto siirtynyt luonnonkosmetiikkaan. Luonnonkosmetiikkaa en siis ole juurikaan käyttänyt. Olen lukenut Anne Kukkohovin Supermood-tuotteista ja Madara luonnonkosmetiikasta. Näitä tuotteita on tarkoitus kokeilla. Madaraa saa meidän läheltä ainakin Stokkalta.

Oma luonnonkosmetiikka päätyi saippuan muodossa kotiin Espanjan matkalta. Saippua on tarkoitettu kuivalle iholle ja se on tehty karitevoista, joka on Shea-puusta saatava aine.  Shea on afrikkalainen puu. Saippuaa valmistaa www.stonadecel.com, jos joku haluaa tilata saippuaa heiltä.Saippua soveltuu myös raskaana oleville ja imettäville, jos haluaa välttyä raskausarvilta ja sopii myös lapsille, eli pehmentää ihoa. Saippua suojaa myös ihoa imetyksen aikana, pehmentää ihoa. Tämmöinen on nyt kokeilussa meillä.


Mitä luonnonkosmetiikkaa Sinä käytät?


16 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen, menisi jäädykkeestä :D en ole perehtynyt meikki yms puoleen, mutta muuten monet kemikaalit vaihtuneet ekologisimpiin vaihtoehtoihin. Tein juuri tänään jemmaan ekotuotteet-haasteen, jahka julkaisen niin sinäkin olet haastettavien joukossa. Ja hei, oletko jo osallistunut blogissani pesuaine-arvontaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TUOKSUKIN on ihana!Käyn katsomassa haasteen ja tottakai arvonnassa mukana.Siispä illemmalla vierailen blogissasi!

   Poista
  2. Mutta älä vielä turhaan etsi haastetta, julkaisen kenties vasta ensi viikolla :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin,itse olen käyttänyt ekopesuaineita kauan.Pyykkipulveri on sellainen mitä pitäis myös etsiä ekologisempaa.

   Poista
 3. Herkullisen näköinen saippua ja täytyy myöntää, että olen ihastunut niin moneen luonnonkosmetiikkamerkkiin, etten pysty yhtä nostamaan vain esillä tai toista paremmaksi. Jokaisesta sarjasta löytyy ihania suosikkeja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää,kun itse aloittelija.Ootko kokeillut Supermoodia tai Madaraa?Tai onko suositella jtn sarjaa?

   Poista
 4. Minulla on jonkin verran käytössä Flow-kosmetiikkatuotteita. Ja helmikuussa tein itse työpajassa luonnonkosmetiikkaa, näistä on blogijuttu tulossa, jahka saan tekstin valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäädään kuulolle myös!Pitääpä googlettaa tuo Flow.Kiinnostuin sun omasta tekemästä kosmetiikasta!

   Poista
 5. Juuri vasta näiden luonnollisempien vaihtoehtojen maailmaan löysin, palasaippuasta nyt aloitan. Shampoot, hoitoaineet ja rasvat vielä hakusessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme samalla viivalla sitten.Espanjassa on paljon luonnonkosmetiikkaa,mutta etiketit ei niin kerro sisältöjä.Tykkäisin myös,että saisi olla kotimaistakin!

   Poista
 6. Tuo Madara kiinnostaa minuakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehdään Latviassa tai siellä päin.Espanjassa on myös monenlaista kaupoissa,katellaanpa niitä yhdessä sit.Anne Kukkohovilla ois suomalainen sarja.

   Poista
 7. Kuulostaa hyvältä tuotteelta! Luonnonkosmetiikka kyllä kiinnostaa, mutta itseltäni ei vielä sellaisia tuotteita löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma saippua oli tarkoitettu kuivalle iholle,saapa nähdä miten toimii.Ei minullakaan ole vielä kokemusta,mutta ajattelin alkaa kokeilla.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com