16.3.2015

Meikit ja korut kauniisti esille

Arkisin käytän tiettyjä meikkejä ja kosmetiikkaa joka päivä. Sen vuoksi tykkään, että tuotteet ovat helposti esillä ja saatavilla aamutoimia tehdessä. Erilaiset telineet ovat itsellä aina käytössä, koska meillä ei ole kylppärissä vetolaatikoita vain kaappeja. Vetolaatikoista olisi helpompi ottaa kosmetiikkaa esille. 

Ostin tämän Amanda B:n kivan peilitarjottimen, koska siihen saan esille nätisti kosmetiikkaa, joita päivittäi käytän.  Olen ajatellut, että olisi kiva olla vessassa tai kylppärissä kaunis teline päivittäin käytettäville kosmetiikalle ja koruille. Tämä kaunis peilitarjotin on juuri siihen tarkoitukseen sopiva. Tämän päälle mahtuu juuri muutamat tärkeät ehostustarvikkeet ja ovat kivat myös silmälle. Ensin ajattelin, että laitan tähän kynsilakat esille, mutta niitä en käytä niin usein, niin voivat olla Ikean lasipurkin kannen päällä.


Tähän olen kaivanut esille kosmetiikkaa ja meikkejä, joita tällä hetkellä käytän. Hajuvesi pitäisi muuten säilyttää omassa laatikossaa, koska valo muuttaa hajuveden hajua. Tiesitkö sitä?Kivaa uutta viikkoa sinulle !
Täällä on heti aamusta kaunis auringonpaiste, niin keväistä ilma. 2 kommenttia:

  1. Minäkin laitoin tyttärelle hajuvedet tuollaiset tarjottimen päälle :) Hyvä idea siis myös muille meikeille :) Iloista tiistaita ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kätevää näin mun mielestä, on tavarat käden ulottuvilla ja esillä kauniisti. Kivaa uutta viikkoa myös sulle!

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com